|
|
|
|
Yalova Ramazan etkinlikleri coşkuyla devam ediyor
|
|
|
Tarih : 17.07.2014 - 17:40:48 |
|
Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sahne alan yerel sanatçı Hakhan, seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle halkı coşturdu. |
|
|
Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri Gazipaşa Caddesi Mini Anfi’de devam etti. Hacivat-Karagöz gösterisiyle başlayan etkinliklerde İllüzyonist Okan Okay birbirinden özel şovlarıyla alkış topladı. Gecenin kapanışını ise Yalova’nın yerel sanatçısı Hakhan yaptı. Birbirinden güzel eserleri Yalovalılar için seslendiren Hakhan, katılımcıları doyasıya eğlendirdi.
Farklı mahallelerde sürdürülen etkinliklerde bu yıl Yalova’nın yerel sanatçıları sahne alırken, Ramazan geleneği de devam ediyor. İftar sonrası halkın buluşma noktası olan etkinlikler büyük ilgi görüyor. Son olarak Gazipaşa Caddesi’nde düzenlenen etkinlikte Hakhan’a teşekkür eden ve etkinliklerin önümüzde hafta da süreceğini söyleyen Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erdem, günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.
|
|
|
|
 |
1872 Kişi Tarafından Okundu. |
|
Yorum ( 0 )
|
|
|
Kayıtlı Yorum Bulunmuyor. |
|
|
Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar |
|
|
|
|
|
|
|
Yalova da tahsilatçılık yapan mafya bozuntuları türedi... çay
ocağı benzer işler adı altında mafyacılık, tahsilatçılık yapmaya
çalışan tipler emniyetin kıskacında... Çiftlikköy de
bir inşaatçı kat karşılığı sözleşmelerini yaptığı arsalarda nedense
sürekli tarihi kalıntılar ve tarihi eserler çıkıyor...
Çiftlikköy'ün özellikle sahil mahallesinde birçok arsa altında tarihi eser
kalıntıları bulunuyor... Müteahhit kafaya takmış bir kere; altın
dolu küpü bulucam diyor, yedirirler mi bilinmez ama...
|