Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Altın Çınar Festivali ertelendi

Altın Çınar Festivali ertelendi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 14.07.2016 - 18:53:30 


Çınarcık ta geçtiğimiz yıllarda düzenlenen ancak son yıllarda çeşitli nedenlerle yapılmayan Altın Çınar Festivali bu yıl yeniden hayat buluyor.

 
 
 
 
Çınarcık’ta geçtiğimiz yıllarda düzenlenen ancak son yıllarda çeşitli nedenlerle yapılmayan Altın Çınar Festivali bu yıl yeniden hayat buluyor. Perşembe akşamı başlayacak festivalde Ferhat Göçer, Gökçe, Zakkum gibi ünlü isimler sahne alacak.
 
12. Altın Çınar Festivali 14-17 Temmuz tarihleri arasında çeşitli kültür sanat etkinlikleriyle yeniden hayat bulacak. Son yıllarda çeşitli nedenlerle düzenlenmeyen festival yıllar sonra yeniden Çınarcıklılar ve misafirleri için unutulmaz günler yaşatacak. Bu yılki festival 14 Temmuz tarihinde kortej yürüyüşüyle başlayacak. Aynı anda Çınarcık Limanı’ndan kalkan balıkçı tekneleri deniz yoluyla Cumhuriyet Meydanı’na gelerek festivalin başlangıcını müjdeleyecek. Bir erkek ve bir kız çocuğunun taşıdığı meşalelerle de festival ateşi yanmaya başlayacak. Festivalin ilk günü yurt dışından gelen halk oyunu ekipleri hazırladıkları gösterilerle eğlenceye renk katacak. Ünlü Yıldızlar Sahnede Festivalin ikinci gününden itibaren pop müziğin önemli isimleri Çınarcıklılarla ile buluşacak. 15 Temmuz akşamı son dönemde rock müziğin çıkış yapan gruplarından olan Zakkum sahne alacak. Zakkum öncesinde Yalova’nın sevilen isimlerinden Hakhan sahne alacak. 16 Temmuz akşamı ise müzik yolculuğu Mehmet Çevik konseriyle başlayacak. Ardından ‘Tuttu Fırlattı’, ‘N’apardım Bilmem’ isimli şarkılarıyla büyük popülerlik kazanan Gökçe, şarkılarını binlerce kişiye seslendirecek. Festivalin son akşamı olan 17 Temmuz’da ise Ferhat Göçer sevenleriyle buluşacak. Festival konserleri Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalığa eğlenceli dakikalar yaşatacak. Göçer’in öncesinde ise Dila Kalafatoğlu şarkılarını seslendirecek. Festival kapsamında sünnet şenliği de yapılacak. Festivale Hababam Sınıfı’nın efsanevi oyuncuları da katılacak. Bunun yanı sıra geleneksel el sanatları, ebru, boynuz tasarım ve hat sanatlarının yer alacağı stantlar da festival boyunca açık olacak.
 
Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, dolu dolu bir program hazırladıklarını ifade ederek 4 gün boyunca Çınarcıklılara unutulmaz bir festival yaşatacaklarını söyledi. Festivalin geçtiğimiz yıllarda düzenlenmediğini belirten Kurt, “Biz göreve geldikten sonra bu festivalin yeniden hayat bulması için düğmeye bastık. Aslında geçtiğimiz sene düzenleyecektik ancak terör ve benzeri yaşanan acı olaylar nedeniyle festivalimizi iptal etmiştik. Bu yıl Temmuz ayında tüm Çınarcıklıları ve Yalovalıları festivalimize bekliyorum” diye konuştu.
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2811 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
18  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.