Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Cemal AKIN dan anlamlı bir köşe yazısı

Cemal AKIN dan anlamlı bir köşe yazısı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 29.07.2016 - 08:12:51 


Yalova nın tanıtımında önemli rol oynayan turizmci yazar Cemal Akın ın; Dünya da en çok konuşulan güçlü ve başarılı büyük lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı anlamlı köşe yazısı.

 
 
 
Dünya’da En Çok Konuşulan Güçlü ve Başarılı  Büyük Lideri,

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYİP ERDOĞAN

 

Şuanda  dünya’da en çok  konuşulan  güçlü  ve  başarılı lider Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ı  milyonlarca  insan;  Sevgiyle  ve  hayranlıkla  izlemektedir.

 

Dünyanın  en karizmatik, en güçlü, en iradeli, en saygın, en insancıl  ve en başarılı olma özelikleri nedeniyle  milyonlarca insanı  etkilediğinden , dünya ekonomisine  yön veren   güçlü ülkelerin  kıskacına alındığını,  bazı ülkeler geçmişte  uyguladıkları  klasik çirkin yöntemleri sayesinde   kalkınmakta olan ülkeleri, maşa ve piyonlarla  iç savaşlara sürüklediklerini, ekonomilerini çökerttiklerinin senaryolarını  uyguladıklarını artık dünyadaki bütün  siyasi otoriteler tarafından bilinmektedir. 

 

Dünya’nın en büyük kalkınma  projelerinin  uygulanmakta olduğu  Türkiye’de,  istikrar ve kalkınmada  hızlı bir yükseliş sergilemesi  bazı ülkeleri  kızdırmıştır. Kendi arabasını, kendi fabrikasını, kendi uçağını , kendi tankını ve gemisini yapan Türkiye’nin bu güçlü  liderinden     kurtulmanın  tuzaklarını ,  darbe girişimlerini, suikastlarını  bütün dünya ibretle ve şaşkınlıkla izlemeğe devam etmektedir.

 

Bütün bunlara rağman  liderine,  demokrasisine  vatanına sahip çıkan 79 milyon nüfuslu  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları  15.07.2016 tarihinden beri  caddelerde ve meydanlarda  ölümü göze alarak, darbe teşebbüs gecesinde  şehitler vererek her gece sabahlara kadar nöbet tutmağa dualar  etmeye devam etmektedirler. Kazanılan demokrasi coşkusunu kutlamaktadırlar.

 

Cumhurbaşkanı  Erdoğan,  batı ülkelerinin  iki yüzlü politakaları  ve içişlerine karışmaya teşebbüs etmeleri  karşısında dik duruşu ve  meydan okuması  vatandaşlarımız ONU kahraman olarak görmekte  ve popüler lider durumuna getirmektedir.

 

Dünanındiğer  liderleri ile kıyaslandığında  potansiyeli ve  cesur  kişiliği ile  ön plana çıkmaktadır.  Gelen turistlerin söylediği; “Türkiye  en şanslı ülkelerden biridir,  keşke bizimde  Sayın Erdoğan gibi  bir liderimiz olsa” demektedirler.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2791 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1650 32.2229
  Euro 21.1802 21.3205
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,59 saniye.