Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova Altınova da coşkulu tören

Yalova Altınova da coşkulu tören
 Yazı Boyutu

 Tarih : 10.10.2016 - 01:27:06 


Altınova Belediyesi, 4 yeni aracı halkın hizmetine sunarken, ilçenin 7 bölgesine semt sahasını temelini atıldı. Öte yandan eski SGK Binasının karşısına 150 araçlık otopark yapım çalışması başladı.

 
 
 
Altınova Belediyesi, Süpürge Aracı, Vakumlu Çöp Toplama Aracı, Arazöz Aracı, Asfalt Silindiri Araçlarının hizmete sokulması ile 7 Adet Semt Sahalarının Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

 

7 SEMT SAHASI

Altınova Okullar Caddesi Eski SGK Binası önünde Altınova Belediyesi bünyesinde alınan vakumu süpürge aracı, çöp aracı, sulama tankeri (arazöz), çift tamburlu asfalt yama silindiri hizmete sokuldu. Öte yandan, Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül’ün duasıyla 7 semt sahasının temeli de atıldı. Altınova Kaymakamlık yanına 2 adet, Dere Kenarına bir adet, Erzurum Mahallesinde bir adet, Tecimen Petrol çaprazına bir adet, Halk Eğitim Merkezi çaprazına bir adet ve Tuzla Bölgesinde gerçekleştirilecek sahalar 2 ayda tamamlanacak.

 

GENİŞ KATILIM

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Tamer, il Genel Meclisi Başkanımız Yaşar Demirel, Kaytazdere Belediye Başkan Vekili Musa Günaydın, Altınova İlçe Emniyet Amiri Murat Teber, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, Cemre Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gülcek, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 

2 AYDA BİTECEK

Önemli bir günde yeniden bir araya geldiklerini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “4 yeni aracımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bunun yanında çocuklarımızın bizden talep ettiği semt sahalarının temelini atıyoruz. Bugün temelini attığımız 7 semt sahası 2 ay sonra tamamlanmış olacak. Semt sahalarının yanına da park yapılacak. Ayrıca Kaymakamlık binamızın arkasına yapacağımız semt sahasının yanına 150 araçlık otopark yapacağız. Bizlere bu hizmetlerin yapımında destek olan İl Başkanımıza, Milletvekilimize, ilçe başkanımıza ilçe halkım adına teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

HAYIRLI OLSUN

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, hizmet kervanına yeni katılan araçların ve semt sahaların ilçeye hayırlı olmasını diledi. Genç nüfusun yetişmesinin ülke açısından önemine değinen İlçe Başkan Hasan Zafer, “Temeli atılacak olan 7 semt sahası ile gençlerimiz daha rahat spor yapma imkanı bulacak ve zamanını spor yaparak değerlendirecek. Bu çok önemlidir. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

“KAYBEDECEK BİR NESLİMİZ YOK”

Göreve geldiği günden itibaren Altınova Belediyesi’nin sayısız aracı halkın hizmetine sunduğunu söyleyen Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, “Sanırım araç parkı az geliyordur. Belediyemiz spora her türlü desteği veriyor. Bir süreç yaşadık. Kaybedilen bir gençlik gördük. Bizim kaybedecek bir neslimiz yok. Bu 7 tesiste gençlerimiz açısından çok önemli. Gençlerimiz geleceğe daha iyi hazırlanacak. Bu hizmetleri yerine getiren Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Meclis üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.

 

“BAŞIMIZ DİK”

Gençliğin yetiştirilmesinin önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, “Spor tesisleri, gençlerin boş vakitlerini kötü şartlarda geçirmesini önlüyor. Tersaneler kurulurken biz Altınova’nın nerelere geleceğini görüyorduk. Osman Gazi köprüsüyle Altınova daha da hızla büyüyecek. Altınova’nın bu hızla büyümesine biz de ayak uydurmak zorundayız. Bunun için de çok çalışıyoruz. Yapabileceğimiz işlerin vaadini veriyoruz. Yapamayacağımız sözleri vermediğimiz için başımız dik yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“İYİ BİR TAKIMIZ”

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, gençlerin kötü alışkanlıklardan ırak bir şekilde yaşam sürmesi gerekliğini söyleyerek, “Biz bir takımız. İyi bir takımız. Devletin bütün kurumlarıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Bakanlarımızla birlikte 15 yıldır bu ülkenin selameti için canla başla çalışıyoruz. Yalova’mızda da bir takım ruhuyla hizmet ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1614 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
23  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5000 32.5586
  Euro 20.9548 21.0936
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.