Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 ALTINOVA dan 2 DEV ESER daha

ALTINOVA dan 2 DEV ESER daha
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.10.2016 - 23:13:27 


Yalova Altınova Belediyesi Kapalı pazar yeri ve İtfaiye binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

 
 
 
Altınova Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Vakıfbank İlkokulu karşısında bulunan 5 dönümlük alana Kapalı pazaryeri ve İtfaiye binasının temelini attı. Pazar yeri Perşembe günleri dışında otopark olarak kullanılacak.
GENİŞ KATILIM
AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Altınova Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Tamer, AK Parti Altınova İlçe eski Başkanı Muzaffer Öztürk, Altınova İlçe Emniyet Amiri Murat Teber, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, SÜSBİR Başkanı Ahmet Dündar, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

“İHTİYAÇ KARŞILANACAK”
Temeli atılan bölgeye farklı düşündüklerini ancak hukuki gerekçelerle değişikliğe gidildiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Kapalı pazaryeri ilçemizin ihtiyaçlarından biriydi. İtfaiyemizi donanım açısından güçlendirdik fakat bina olarak kötü bir yapıdaydı. İtfaiye binasını 4 belediye olarak kullandığımız için daha merkezi bir bölgeye taşıdık. Çünkü ulaşım yönünden de daha kolay olacaktır. Pazar yerimiz 5 dönümlük bir arazi. 100 pazarcıya hizmet verecek. İlçe içinde 4 yerde balık satış yerlerini bu pazaryerinde toplayacağız. Eskiden yangına giderken korkarak gidiyorduk. Şimdilerde ise ilçemize yakışır bir donanıma sahip itfaiye binamız oldu. Bu İhalelerin bedeli 3 milyon 800 bin lira. Halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’’dedi.

“SÖZLER TUTULUYOR”
20 gün önce de başka bir temel atma töreni nedeniyle Altınova’ya geldiklerini söyleyen AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, “Verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. Altınova ilçesi, il merkezine uzak olduğundan daha önce zayıf olan itfaiye binası güçlendirilmiş durumda. Ben bu yapılan yatırımların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’dedi.
“HAYIRLI OLSUN”
Altınova Belediyesinin son derece gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “İlçemize iki güzel proje kazandırılıyor. Bilhassa pazaryeri ile ilgili halkımızın talepleri vardı. Altınova Belediyesi’nin de öncelikli bir karar vererek bu projeyi gerçekleştirmeleri isabet oldu. İtfaiye binası gerekli bir projeydi. Altınova halkına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

İTFAİYE BİNASI
285 metrekarelik kapalı araç garajı mevcut (6 araç kapasiteli ) Kapalı garaj yanı hizmet binası bulunuyor. Spor salonu, mescit, yemekhane, yatakhane, şoför odaları, santral odası ve malzeme depoları olan kompleks bir yapı oluşturuluyor. (282 metrekare tek katlı, toplamda 564 metrekare oturumlu 2 katlı bina)
PAZARYERİ
Yaklaşık 3 bin 250 metrekare alana sahip. İçerisinde zabıta birimi, wc, abdesthane, mescidin bulunduğu bir yapıya sahip. Pazar yapılmadığı günlerde otopark olarak kullanılacak. Çelik yapı olarak tasarlandı kaynak kullanılmayarak tamamen blonlu olarak tasarlandı. Günümüz mimarisine uygun olarak tasarlanmıştır. Yaklaşık 230 araç kapasiteli.
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  ILÇELER

1913 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
20  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.