Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Şampiyonlar Yalova da belli olacak

Şampiyonlar Yalova da belli olacak
 Yazı Boyutu

 Tarih : 10.01.2017 - 11:14:18 


Türkiye Boks Federasyonu Genç Erkekler Ferdi Şampiyonası’nın 21-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Yalova’da yapılacağını duyurdu. Bir hafta sürecek olan şampiyonaya yaklaşık 750 sporcunun katılması bekleniyor.

 
 
Türkiye Boks Federasyonu Genç Erkekler Ferdi Şampiyonası’nın 21-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Yalova’da yapılacağını duyurdu.

Boks Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaretleri sırasında gündeme gelen konu federasyon yetkililerince olumlu karşılandı. Boks Federasyonu 21-27 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan şampiyonanın Yalova’da yapılacağını açıkladı.

Geçtiğimiz yıl Giresun’da düzenlenen şampiyonaya 60 ilden sporcu, antrenör ve hakem olmak üzere toplam 590 kişi katılmıştı. Bu yıl bu sayının 750 kişi olması hedefleniyor.

Şampiyonayla ilgili olarak bilgiler veren Yalova Belediye Başkan Yardımcısı ve Boks İl Temsilcisi Dinçer İlhan; “21 Ocak’ta düzenlenecek teknik toplantıyla şampiyona start alacak.22 Ocak saat 14.00’da açılış maçı ve 17.30’da ise yapılacak açılış seremonisiyle başlayacak olan şampiyona, 27 Ocak’ta yapılacak final müsabakalarıyla son bulacak. Öncesini ve sonrasını baz aldığımızda bir hafta boyunca kentimizde yüzlerce kişiyi ağırlayacağız. Bu şampiyonaya kentimizin en iyi şekilde ev sahipliği yapması için gerekenleri yapacağız. Geçtiğimiz aylarda Federasyon Başkanımız Eyüp Gözgeç’in, Belediye Başkanımız Vefa Salman’a yapmış olduğu ziyaret sırasında konu gündeme gelmişti. Federasyonumuz bu konuya olumlu yaklaşarak şampiyonanın Yalova’da yapılması kararını aldı. Bu şampiyonanın gerçekleşmesine destek veren Yalova Valiliğimize, Belediyemize ve İl Spor Müdürlüğümüze katkı ve hassasiyetlerinden dolayı federasyonumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
 
“Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız”

Spor birleştirici gücünün bu kez Yalova’da yaşanacağını belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Federasyon Başkanımızın ziyareti sırasında kendilerinden Türkiye Şampiyonasını Yalova’ya verin talebinde bulunduk. Talebimiz olumlu karşılandı ve ülkemizin dört bir yanından yüzlerce sporcu kardeşimizi, antrenörlerimizi, hakemlerimizi ve ailelerini yaklaşık bir hafta boyunca önümüzdeki günlerde kentimizde ağırlayacağız. Bu şampiyona toplamda yaklaşık 750 kişilik kafilenin bir hafta boyunca kentimizde yaşam sürmesi anlamına geliyor. Organizasyon kentimizin tanıtımına, sosyal aktivite çeşitliğine ve ekonomisine katkı sağlayacak. Bu tarz organizasyonların çeşitliliğini ve sayısını artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bu nedenle başta Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç olmak üzere tüm federasyon yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1394 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2854 32.3436
  Euro 21.2798 21.4207
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,77 saniye.