Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Emniyet Müdürü FINDIK Basın Mensuplarıyla

Emniyet Müdürü FINDIK Basın Mensuplarıyla
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.02.2017 - 17:20:15 


Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık, ilde suçla ve suç odaklarıyla mücadelenin en katı şekilde süreceğini, Yalova nın halkın huzur içinde yaşadığı daha güvenli bir il olacağını dile getirdi.

 

Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık, ilde suçla ve suç odaklarıyla mücadelenin en katı şekilde süreceğini, Yalova'nın halkın huzur içinde yaşadığı daha güvenli bir il olacağını dile getirdi.

Yalova'da artan nüfusa rağmen polis sayısında yaklaşık yüzde 15 azaldığını belirten Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık, makamında basın mensuplarının katılımı ile bir basın toplantısı gerçekleştirdi. 

Yalova'nın huzur ve güvenliği için Emniyet Müdürlüğünün hassa ve sürekli bir çalışma içerisinde olduğunu belirten Fındık, "Bu ilin sokaklarını boş bırakmayacağız. Yalova daha güvenli bir il olacak. Bunu sağlamak için polisimiz sayısının azalmasına rağmen özverili bir çalışma ortaya koyuyor. Ancak bir ilde güvenlik sadece polisin çabalarıyla sağlanmak yerine halkında desteği ile sağlanırsa, daha etkili olur" dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Polisler için halkın desteğinin önemli olduğunu söyleyen Fındık, “Bu ilin sokaklarını boş bırakmayacağız. Yalova daha güvenli bir il olacak. Bunu sağlamak için polisimiz sayısının azalmasına rağmen özverili bir çalışma ortaya koyuyor. Bir ilde güvenlik sadece polisin çabalarıyla sağlanmak yerine halkın da desteği ile sağlanırsa daha etkili olur. O nedenle halkımızın her zaman hissettiğimiz desteğinin de devam etmesini istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘Terörizm ile halk mücadele eder’..

Terörle mücadelenin polisin ve askerin işi olduğunu söyleyen Fındık, “Ama terörizmle mücadele de halkın işidir. Biz teröristi yakalarken halkımız da terörizmin engellenmesi için güvenlik güçlerine destek verir. Uyuşturucu ile mücadelede halkın güvenlik güçleri ile omuz omuza olması çok önemlidir. Polisin sayısı bellidir. Her yerde olamayabilir. Ama halkımız her yerdedir. Bu konuda bize ulaşan bilgiler sayesinde uyuşturucu ile mücadele de daha etkin çalışmalar yapabiliriz. Bu konuda halkın desteğini talep ediyoruz” şeklinde konuştu.  

‘Yeni bir bina yapmak istiyoruz’..

Yalova’ya yakışır bir bina yapmak istediklerini söyleyen Müdür Fındık, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bursa yolu üzerinde 30 dönümlük bir arazimiz var. Bu arazi üzerinde Yalova'ya yakışan, tüm birimleri tek noktada toplayan modern bir il emniyet müdürlüğü binası yapmak istiyoruz. Bakanlık nezdinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda Mayıs-Haziran gibi somut bir ilerleme kaydedeceğimizi düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda yapmak istediğim projeler var. Yaşlılarımız hac, umre ya da başka bir nedenle yurt dışına çıkmak istediklerinde pasaport işlemleri için buraya gelmek zorunda kalıyor. Yaşlılarımız için bu büyük bir külfet. O nedenle onların talepleri alındığında ayaklarına gidecek ve evlerinde bu işlemleri yapacak mobil bir aracı hayata geçirmek istiyoruz. Bu uygulamanın dünyada, ülkemizde örnekleri var; ancak Yalova'da bir ilk olacak.”

‘Şüpheli gördüğünüz her şeyi ihbar edin’..

Vatandaşların şüpheli gördükleri her şeyi kendilerine iletmelerini isteyen Müdür Fındık, “Halkımızın şüpheli gördüğü şeyleri bize iletmesini istiyoruz. İhbarlar ilin asayişinin sağlanmasına büyük önem taşıyor. Halkımız son aylarda bu konuda son derece duyarlı olmasına rağmen bu duyarlılığın daha da artması gerektiğine inanıyorum. Vatandaşımız bir ihbarda bulunduğunda polisimiz o ihbarı mutlaka dikkate alıyor. Yalova polisi çağrıldığı her yere gidiyor. Bunu yapmaya da devam edecek. Damda kedi dahi kaldıysa Yalova polisi oraya da gidecek” diye konuştu.

‘Huzur operasyonları devam edecek’..

Yalova'da huzur operasyonlarının devam edeceğini söyleyen Fındık, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Huzur operasyonları, yabancılara yönelik operasyonlar her hafta yapılıyor. Bu operasyonlar durmayacak. Halkın güvenliğinin sağlanmasında gerçekleştirilen bu operasyonların büyük önemi oluyor. Huzur operasyonları halka da güven veriyor. Halktan bize olumlu yansımalar dönüyor. MOBESE ağımızı daha da güçlendirecek ve yaygınlaştıracağız.”

YALOVA EMNİYET MÜDÜRÜ FINDIK, YALOVA'DA BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Fark Yalova da - Faruk Kırtay

 Kategori  SON DAKIKA

1605 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.