Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Bakan Kılıç: spor tesisleri gençlerin emrinde

Bakan Kılıç: spor tesisleri gençlerin emrinde
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.03.2017 - 22:50:11 


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Altınova´da katıldığı toplu spor tesisleri açılışında maliyeti 5 milyon lirayı bulan tesislerin resmi açılışını yaptı.

 
 
 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Altınova’da katıldığı toplu spor tesisleri açılışında maliyeti 5 milyon lirayı bulan tesislerin resmi açılışını yaptı. 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Altınova’da katıldığı toplu spor tesisleri açılışında ülke geneline tesis yaptıklarını ifade ederek, “Gençlerimizden bu tesisleri en verimli şekilde kullanmalarını istiyoruz. Bu tesisler sizin ve bu tesisleri dilediğiniz gibi kullanarak hakkını verin” diye konuştu. 
GENİŞ KATILIM 
Altınova’da gerçekleşen proğrama; Bakan Kılıç’ın yanı sıra Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova milletvekili Fikri Demirel, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve parti teşkilatları, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Altınova kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Demirel, daire amirleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı. 
“MADALYALAR BEKLİYORUZ” 
Altınova Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen toplu açılışlarda konuşan Bakan Kılıç, ülkemizde son yıllarda çok başarılı sporcuların yetiştiğini ifade ederek, “Bu salonda Dünya, Avrupa şampiyonları bulunuyor. İçinizde olimpiyatlara gidecek sporcular var. Önümüzde Avrupa ve Dünya şampiyonaları var. Bunlardan madalyalar bekliyoruz” dedi.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

“ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRİYORUZ” 
Açılışta konuşan Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral da Altınova’da spora büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Kulübümüzün güreş ve tekvando takımlarında Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonları bulunuyor. İlçemiz genelinde 961 lisanslı sporcuya sahibiz. Bu tesislerin ilimize ve ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve bakanlık personeline, Sayın Valimize, il başkanımız ve teşkilatlarına, milletvekilimize, il müdürlüğü personelimize ilçe halkımız adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
RESMİ AÇILIŞI YAPILAN TESİSLER 
Yalova Gençlik Merkezi 982 bin TL., Su Gören Futbol Sahası Soyunma Odaları 322 bin TL., Altınova Spor Salonu 2.966.297 TL., Çiftlikköy Gençlik Merkezi 730.108 TL., Esenköy Spor Salonu 752.188 TL., Teşvikiye Futbol Sahası 767.000 TL., Altınova Semt Sahaları 2 Tane Suni 5 Tane Tartan Zemin Altınova Belediye ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı bir milyon TL., Altınova Belediyesi Soyunma Odaları Ve Sosyal Tesisleri Altınova Belediyesi 910 bin Tl. 
Bakan Kılıç ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Altınova İlçe SKM açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardında Bakan Kılıç Altınova Belediye Düğün Salonu’nda ‘Genç Kürsü’ isimli programda gençlerle bir araya geldi.
Görüntünün olası içeriği: 23 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar
 
Görüntünün olası içeriği: 28 kişi, ayakta duran insanlar
 
Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
 
Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  ILÇELER

1516 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.