Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova yapılan çalışmalarla şantiyeye dönecek

Yalova yapılan çalışmalarla şantiyeye dönecek
 Yazı Boyutu

 Tarih : 7.11.2017 - 23:44:44 


Yapılan çalışmalar ile gelen misafirler tarafından büyük beğeni toplayan Yalova nın çok yakında adeta bir şantiyeye döneceğini ifade eden Başkan Yardımcısı Halit Güleç, 1 ayda 108 inşaat ruhsatı verdiklerini söyledi.




Yalova Belediyesi tarafından kent geneline yayılan hizmetler karşılığını buluyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatıyla yıllardır atıl vaziyette bulunan ve geçtiğimiz günlerde yeniden düzenlenen Kazım Patıl ve Gaziosmanpaşa Caddesi’nden sonra kent genelinde asfalt çalışmalarına önümüzdeki günlerde ağırlık verilecek. 

Her mahalleye eşit hizmet politikasını 3,5 yıldır kararlıkla sürdürdüklerini belirten Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç; “Bu konuda Belediye Başkanımız Vefa Salman oldukça hassas. Hizmetin ayrım yapılmaksızın 13 mahalleye eşit olarak yayılmasına büyük önem veriyor. Yaptığımız çalışmalarda karşılığını buluyor” diyerek altyapı, üstyapı ve imar konularında açıklamalarda bulundu.

Yalova Şantiyeye Dönecek

 “Yalova her geçen gün büyüyor” diyen Başkan Yardımcısı Halit Güleç; “Yapmış olduğumuz işler hem vatandaşlarımızdan hem de kentimize gelen misafirlerden beğeni topluyor. Yalova’da yaşamak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Göreve geldiğimizde sorunlu bir alt yapımız vardı. En çok şikayeti alt yapıdan alıyorduk. Şuan çok şiddetli yağan yağmurlarda bile neredeyse şikayet gelmemekte. Altyapıya yönelik çalışmalarımıza ağırlık verirken bunun paralelinde yol ve tretuvar yapımlarını da gerçekleştirdik. Hedefimiz 5 yılda yazın toz, kışın çamur sıkıntısının yaşandığı sokak bırakmamak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde devam eden çalışmalara ilave olarak asfalt işine ağırlık vereceğiz. Girne Caddesi, Tekin Sokak, Rahmi Üstel Caddesi, Ali Şener Caddesi, KİPTAŞ köprü, Akdeniz Caddesi, Mesut Sokak, Acıbadem Sokak, Amber Sokak, Beyazıt Sokak, Veda Sokak, Yasemin Sokak ve Liman Sokağı asfaltlayacağız. 13 mahallede yürütülen çalışmalarımız devam edecek” dedi.

1 Ayda 108 İnşaat Ruhsatı Verildi

Yapılan çalışmaların tüm mahallelere yayılmasının beraberinde kent merkezine sıkışan inşaat sektörünün de genele yayılmasına sebep olduğunu belirten Güleç sözlerini şöyle sürdürdü; “Kazım Patıl Caddesi’nin tamamının asfaltlanması ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla birlikte oradaki talepler anında artışa geçti. Sektörün içindeki kişiler fiyatların en az 50 bin lira fark ettiği belirtiyorlar. Yapılan her hizmet karşılığını veriyor. Biz imar planına göre cadde ve sokaklarımızı düzenledikçe beraberinde yapılaşma da geliyor ve tabi ki vatandaşlarımızın mülkleri de değer kazanıyor. Geçtiğimiz yıllarda yıllık 300 civarı inşaat ruhsatı verilirken geride bıraktığımız 1 ayda 108 inşaat için yapı ruhsatı düzenledik. Yapmış olduğumuz hizmetin karşılığını vatandaşımız nezdinde buluyor olmak bizleri mutlu ediyor. Kentimizi daha da güzelleştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”   

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YEREL YÖNETİMLER

1955 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
25  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4742 32.5327
  Euro 20.9111 21.0496
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,60 saniye.