Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova 90.Yıl Parkı açılışı yapıldı

Yalova 90.Yıl Parkı açılışı yapıldı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 17.02.2018 - 11:42:33 


Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Türkiye Yardımseverler Derneği Yalova Şubesinin katılımıyla 90.Yıl Parkı törenle açıldı.



Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Türkiye Yardımseverler Derneği Yalova Şubesi’nin katılımıyla, İsmetpaşa Mahallesi Çağatay 3. Sokak’ta bulunan parkın açılışı yapıldı. Türkiye Yardımseverler Derneği’nin kuruluşunun 90. yılı dolayısıyla parka derneğin adı verildi.

Yalova Belediyesi tarafından organize edilen törene; Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner ve Ahmed Murat Kuleli, Türkiye Yardımseverler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Nurhan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Yalovalılar katıldı.

Açılış öncesi konuşan Başkan Salman, “Bana bu imkanı verdikleri için Yardımseverler Derneği Yalova Şubesi’ne çok teşekkür ediyorum. Benim Yardımseverler Derneği ile bağım çok küçük yaşlardan bu yana devam ediyor. Türkiye’de ve Yalova’da da çok eski dernekler arasında yerini alıyor. İsminin hakkını sonuna kadar veren bir dernek. Gelecek kuşaklarında bu derneğin çalışmalarını örnek alarak çalışacaklarına ve yardım edeceklerine adımın ‘Vefa’ olduğu gibi inanıyorum. Ben burada Yalova adına, geçmişte emek vermiş, şuanda görev yapan ve bundan sonra görev yapacak olanlara da başarılar diliyorum. Aynı zamanda dernekte görev almış ve rahmetli olmuşların da ruhlarının şad olmasını yüce Rabbimden diliyorum. Kendileri bana böyle bir teklifle geldiklerinde çok memnun oldum. İsminin böyle bir parkta yaşatılması ve benimde buna vesile olmam onur ve gurur kaynağım. Hepsini canı gönülden kutluyorum. İsmetpaşa Mahallemize de, Yalova’mıza da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Salman ve Türkiye Yardımseverler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Nurhan Yıldırım açılışı gerçekleştirdi. Alkışlar eşliğinde açılan parkın ismi ‘Türkiye Yardımseverler Derneği Yalova Şubesi 90. Yıl Parkı’ oldu. Törende Şube Başkanı Yıldırım, Başkan Salman’a teşekkür ederek plaket takdim etti.  

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YASAM

1312 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,80 saniye.