Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Altınova, AK Partili adayları ağırladı

Altınova, AK Partili adayları ağırladı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 24.05.2018 - 00:59:14 


24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Yalova İl Teşkilatı, Altınova’da milletvekilleri aday tanıtımını gerçekleştirdi.




24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Yalova İl Teşkilatı, Altınova’da milletvekilleri aday tanıtımını gerçekleştirdi. 
AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen Milletvekili 1. sıra Ahmet Büyükgümüş, 2. Sıra adayı Meliha Akyol ve 3. Sıra Hasan Özçelik, Altınovalı vatandaşlarla buluştu. 
GENİŞ KATIŞIM 
Altınova Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen tanıtım programına; AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve parti yöneticileri, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve parti yönetimi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ve yönetimi, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin ve yönetimi, AK Parti belde, mahalle ve köy temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 
“DURMAK YOK” 
Tanıtım programında açılış konuşmasını yapan AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, 24 Haziran’da Altınova’da sandıkların şahlanacağını söyleyerek, “Tüm teşkilatlar olarak Altınova’da var gücümüzle çalışıyoruz. 24 Haziran sandıkların seçim kuruluna teslimine kadar bize durmak yok” dedi. 
Görüntünün olası içeriği: 19 kişi, Yaşar Demirel, Fatih Sancaktutan, Metin Oral, Ali Çorbacı ve Hasan Zafer dahil, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

“DÖNÜM NOKTASI” 
24 Haziran seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirten AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “24 Haziran seçimleri, Türkiye’nin gelecek 100 yıl içerisinde çok olumlu etkiler oluşturacak bir seçim olacaktır. Türkiye, bu zamana kadar yakaladığı kalkınma hızının katlayarak yoluna devam edecektir. Aziz milletimiz kendine yakışan davranışı 24 Haziran’da ortaya koyacaktır. Yalova’da da 3-0 yaparak üzerimize düşeni yerine getireceğiz” diye konuştu. 
“BAŞ KOYDUK” 
Özgeçmişinin partililere okunmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Yalova 3. Sıra Milletvekili adayı Hasan Özçelik, “Yalova’mıza hizmet için bu yola baş koyduk. Parti teşkilatımız ile birlikte var gücümüzle çalışacağız. Halkımızın gönlüne kalbine dokunacağız. Hepinize yol arkadaşlarım olarak teşekkür ediyorum. Allah; yar ve yardımcımız olsun” dedi. 
‘YOL ARKADAŞIYIZ” 
Aday tanıtım programında kürsüye gelen 2. Sıra adayı Meliha Akyol Altınova’nın önemine değinerek, “Biz her seçimde Altınova’dan çıkacak sonuca odaklanırdık. Çünkü, Altınova Yalova’nın belirleyicilerinden. Biz birbirimizi uzun yıllardır tanıyoruz. Birlikte partimiz kurulduğundan beri yol arkadaşlığı, kader birlikteliği yapıyoruz. İnşallah bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağız” ifadelerini kullandı. 
‘ALTINOVA ÖNEMLİ” 
Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Büyükgümüş de Altınova’daki ilerleme ve gelişmenin önemine değinerek, “Köprümüz ilçemize ayrı bir değer kattı. Tersanelerimiz sadece bölge için değil, ülke ekonomimiz ve gemi sektöründeki ilerlememiz açısından da çok önemli. Öğrendiğim kadarıyla ilçede belediyemiz bir de kazı çalışmaları başlatmış. Bu çok önemli bir atılım. 
“HİZMETE DEVAM” 
Bu şehrin bir evladı olarak, taşıdığımız sorumluluğun da farkındayım. Şimdi inşallah bir faz değişikliğine gidiyoruz ve Yalova’mızın AK Parti Hükümetleri döneminde aldığı hizmetleri; Bakanların Parlamento dışından atanacağı yeni dönemde de almaya devam etmesi için var gücümüzle çalışacağız. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili olarak, Cumhurbaşkanımız ile yakın bir mesai arkadaşlığımız olacak. İnşallah bu yakın mesaimizin Yalova’ya olan katkılarını da hep birlikte göreceğiz” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından partililer ve milletvekili adayları kısa esnaf turu yapıp, AK Parti Altınova SKM’de bir süre partililerle bir araya geldiler.
Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, Ali Çorbacı, Cevahittin Yeşiltaş ve Hasan Zafer dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1650 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.