Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ak Parti de ziyaretlere hız kesmeden devam

Ak Parti de ziyaretlere hız kesmeden devam
 Yazı Boyutu

 Tarih : 29.05.2018 - 00:58:42 


Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Milletvekili Adayları Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol ve Hasan Özçelik ile birlikte parti teşkilat mensuplarının katılımlarıyla merkez, ilçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.




AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “24 Haziran seçimleri ülke tarihimizin en önemli seçimidir. Ya 16 yıllık kazanımlarımızı çok daha yukarılara taşıyacağız ya da yıkım ittifakının bunları heba etmesine fırsat vereceğiz’’ dedi.

‘24 HAZİRAN YALOVA İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLANGICI OLACAK’

Başkan Öztabak, “Hummalı bir şekilde yönettiğimiz bir seçim sürecimiz var. 24 Haziran’a giderken teşkilat olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri daha da yukarıya çıkarabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. 24 Haziran inşallah Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da yeni bir dönem başlangıcı olacak. 24 Haziran akşamında yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı, sizlerin de desteğiyle Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bu ülkenin kaderini değiştiren, ülkenin dünü ile bugünü arasında uçurum farkları yapan ve yaptıran Cumhurbaşkanımız, inşallah bundan sonraki dönemde de bugüne kadar yapmış olduğu işlerin ustalık dönemi ile devamını sağlayacak. Ülkemizin refahı için, daha iyi yaşam standartlarında yaşamamız için, güçlü bir Türkiye için hep beraber 24 Haziran’da yeni bir siteme geçeceğiz” şeklinde konuştu.

 

‘BU DÖNEM YALOVA’NIN HEDEFLERİYLE BULUŞMA DÖNEMİDİR’

Başkan Öztabak, Türkiye'nin geride kalan 16 yılda tam 12 seçim yaşadığını anımsatarak, şu değerlendirmelerde bulundu: “Milletimizden 12 defa destek talep ettik. Hamdolsun milletimiz hiçbirinde bizi mahcup etmedi. Ben inanıyorum, 24 Haziran'da da milletimiz, bizi mahcup etmeyecek. Tüm seçimlerde artan oy oranlarıyla milletimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize sahip çıktı. Şimdi yepyeni bir döneme hazırlanıyoruz. Bu dönem Türkiye'nin şahlanış dönemidir. Bu dönem Türkiye'nin ve Yalova’nın hedefleriyle buluşma dönemdir. İnşallah 24 Haziran ile ülkemizi 2023 hedeflerine kavuşturacak, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yeni bir kulvara giriyoruz.”


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1570 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
18  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4626 32.5211
  Euro 20.9489 21.0876
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.