Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Cazibe kenti Yalova ikinci Fethiye olacak

Cazibe kenti Yalova ikinci Fethiye olacak
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.10.2018 - 21:32:46 


Başkan Salman: Yeşil ve mavinin buluştuğu, 58 i resmi tescilli ormanla çevrili; çevre, doğa ve cazibe Kenti Yalova mızda doğa sporlarının merkezi olması için elimizden geleni yapacağız.




Yalova Belediyesi ile Yalova Havacılık ve Spor Kulübü Derneği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘Havacılık Festivali’ Yalova Paşaköy mevkiinde düzenlendi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın da katıldığı festivalde çevre illerden gelen yüzlerce insan, havacılık sporunu gerçekleştirmek üzere Paşaköy mevkiine akın etti.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Yalova Havacılık ve Spor Kulübü Derneği’nin başlatmış olduğu “Bağımlı Olma Sportmen Ol, Bağımlı Olma Sağlıklı Ol, Bağımlı Olma Sosyal Ol” projesi kapsamında genç bireyleri sanat, spor ve kültürle buluşturarak, her türlü kötü alışkanlıklarından uzak durmaları amaçlanıyor.

Yalova Havacılık ve Spor Kulübü Derneği adına konuşan Nuri Baş; “Bakanlık tarafından yılbaşında onaylanan projemiz kapsamında sporcularımıza 10 ay eğitim verildi. Model uçak kursu, tiyatro eğitimi, perküsyon kursu, yamaç paraşütü eğitimlerini tamamlayan sporcularımız bugün gösterilerini yapmak üzere Havacılık Festivalimize katıldılar” diye konuştu.

Yalova’nın Güzellikleri Saymakla Bitmez

“Çevre, doğa ve cazibe Kenti Yalova’mızda doğa sporlarının merkezi olması için elimizden geleni yapacağız” diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Yalova Türkiye’nin en küçük yüz ölçümüne sahip ili. Sadece 850 kilometre kareden oluşuyor. Yeşil ve mavinin buluştuğu, %58’i resmi tescilli ormanla çevrili bir kent. Bugün çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çevre illerden oldukça yoğun bir katılım oldu. Yalova’nın doğa sporlarının merkezi olması için Nuri Başkan ile beraber elimizden geleni yapacağız” dedi.

Burası Fethiye Ölüdeniz Değil Yalova

Başkan Salman; “Organizasyonun yapıldığı konum çevresine hakim bir nokta. Buradan İznik Gölü, Gökçe Barajı, İstanbul ve Marmara Denizi net bir şekilde izlenmekte. Buraya gelen sporcularımız kentimizi bu sporun en fazla yapıldığı yer olan Fethiye, Ölüdeniz’e benzettiklerini dile getirdiler. Kentimizin doğal güzelliklerini spor ile birleştirerek Yalova’mızı cazibe merkezi haline getirmemiz mümkün. Önümüzdeki yıllarda bu organizasyonu daha da genişletmek adına çalışmalar yapacağız ve kentimizi ikinci Fethiye, Ölüdeniz konumuna, hatta daha ileriye taşıyacağız” dedi.


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YASAM

950 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
24  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5000 32.5586
  Euro 20.9548 21.0936
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.