Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 İşadamı Afşin KARYAĞDI aday adayı

İşadamı Afşin KARYAĞDI aday adayı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 11.11.2018 - 21:53:49 


Çiftlikköy Belediyesi Başkan Vekilliği ve meclis üyesi görevlerinde bulunan ilçenin tanınmış işadamlarından Afşin Karyağdı, belediye başkanlığı için aday adaylığını kamuoyuna düzenlediği bir toplantıyla duyurdu.




Çiftlikköy Belediyesi Başkan Vekilliği ve meclis üyesi görevlerinde bulunan ilçenin tanınmış işadamlarından Afşin Karyağdı, belediye başkanlığı için aday adaylığını kamuoyuna düzenlediği bir toplantıyla duyurdu. 

Özdilek Alışveriş Merkezi toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı Afşin Karyağdı; "Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın uzun süredir ifade ettiği değişim hareketine inanıyorum. Halkımızda da bir değişim talebi var, bunu gözardı edeyemiz. Unutmayınız ki “Değişmeyen Tek Şey Değişimin Ta Kendisidir.” İşte bizde bu yüzden bu göreve talibiz. Biz Çiftlikköy’de dünü konuşmak, geçmişte yapılanları anlatmak için aday değiliz. Hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak, ilçemizin gelişiminde daha fazla sorumluluk alabilmek ve daha fazla ter dökebilmek için bu yola çıktık. Bugün Çiftlikköy için yeni projelerin, yeni hedeflerin, yeni heyecanların günüdür. Bugün Çiftlikköy için bir olma, beraber olma ve güçlü olma günüdür. Bugün Çiftlikköy için değişim günüdür. AK partimizin ışığını en güzel şekilde temsil etmek için, şaibeden uzak, hemşehricilik yapmadan, kendi geleceği için değil ortak geleceğimiz için çalışan, proje üreten ekibimizle sizlerden aldığımız emaneti belli bir grup ve yapıyla değil yine sizlerle birlikte karar vererek ilçemizin müreffeh yarınlarına ulaşması için kullanacağız. Koltuktan güç alan değil koltuğa güç katan olacağız. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözüyle çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, gönüller yapmak, gönüller kazanmak ve gönüllerde kalabilmek için, partimizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için, tevazu, samimiyet ve gayret ile ilk günkü aşkla hep birlikte Yeni bir Çiftlikköy için, Vakit Çiftlikköy Vakti diyoruz." Diyen Karyağdı sözlerini "Katılımlarınızdan dolayı, her birinize tek tek teşekkür ediyor, değerli vakitlerinizi ayırdığınız için hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." Diyerek sonlandırdı.

Afşin Karyağdı, 1979 yılında Yalova’da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Yalova’da, Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi İnşaat bölümünde tamamladı. 1981 yılında Yalova’da kurulan Mimarlık ve Mühendislik alanında faaliyet gösteren Aile Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını halen yürütmekte olup evli ve 4 çocuk babasıdır.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Afşin Karyağdı dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Aykut Akkaya

 Kategori  SIYASET

1034 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.