Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Dr. Metin ORAL dan gövde gösterisi

Dr. Metin ORAL dan gövde gösterisi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 10.03.2019 - 11:43:58 


Altınova Belediye Başkanı ve adayı Dr. Metin Oral ın proje tanıtım programı ilçe halkının yoğun katılımıyla büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleşti. Salona sığmayan yüzlerce vatandaş programı dışarıda kurulan dev ekrandan izledi.





Altınova Belediye Başkanı ve adayı Dr. Metin Oral'ın proje tanıtım programına ilçe halkının yoğun ilgisi nedeniyle salon önüne dev ekran kuruldu. Salondaki yoğun izdiham nedeniyle yüzlerce vatandaş proje tanıtımını salonun dışarısında soğuk havaya aldırış etmeden büyük bir coşkuyla alkışlar eşliğinde izledi. 

Ak Parti Yalova il Başkanı Muğlim Bağatar’ın açılış konuşmasıyla başlayan Proje tanıtım toplantısı, belediye ve İl Genel meclis üye adaylarının tanıtımıyla devam etti. Daha sonra alkışlar eşliğinde konuşmasına başlayan Başkan Oral, yaptığı çalışmaları ve önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği projeleri sunum eşliğinde anlattı.
 
Yapılan çalışmaları ve yeni dönem için projelerini sunum halinde paylaşan Başkan Dr. Metin Oral; "Altınova'ya hizmet için yatırım için geliyoruz. Altınova'yı dünyanın tanıyacağı bir kent yapabilmek için geliyoruz. 3 Dönemdir neden bu görevdeyiz? Hizmet ettiğimiz için halkımız bizi seçti. Arkamızda Ak Parti var, arkamızda Recep Tayyip Erdoğan var.

'Bizleri eleştiriyorlar, Altınova'yı küçümsüyorlar.'
İtfaiye binasının yeri yalnışmış niye en değerli yere itfaiye binası yapmışız. Zihnin arkasında rant varsa tabi böyle düşünürsün. Biz en kolay ulaşılabilir en hızlı hizmet verilebilir yere itfaiye binasını yaptık. Bu itfaiyeyi dört belediye ortak kullanıyoruz. Şuandaki yeri heryere kolayca ulaşılabilir. Okul öğrenci servisimizi eleştirmişler, şuanda bu bölgede büyükşehirlerde dahil bizden başka okul öğrenci servisini ücretsiz taşıyan başka bir belediye yok. festival alanımızı eleştiriyorlar. Altınova'ya yeni gelen dostlar bilemez ama eskiler çok iyi bilirler, 2004 yılında başladığımız zaman yukarıda ormanda ne vardı tabiki çöplük vardı. Bizim ilk yaptığımız işlerden birisi o çöplüğü kaldırmak oldu. Sonra da orayı festival alanına çevirdik. Buraları küçümsüyorlar, buralara her yerden insan geliyor burayı nasıl küçümsersiniz siz. Altınova'yı küçümsüyorsunuz. Herşeyi tersaneciler yapmış biz hiçbirşey yapmamışız. Faruk Ürkmez abimiz tersaneci kendisiyle olan dostluğumuzla ilçemize büyük bir park yapımına imzasını atmıştır kendisine buradan teşekkür ediyorum. keşke bizleri eleştirenlerde böyle parkları Altınova'ya yapsalardı. tersanecilerimize lise yapımı için ayrıca teşekkür ediyoruz. Onlar liseyi yaptılar bizde bahçesine çok güzel bir kampüs yaptık. Hükümetimizin Ak Parti'nin desteğiyle 2014 seçimlerine giderken aldığımız söz ve takipçiliğimiz sayesinde 200 kişilik bir yurt yapıldı.  Ayrıca bu yurdun yanına içerisinde spor salonu, atölyeler ve 200 kişilik ilçenin ihtiyacı olan konferans salonu yapıldı. Tabi bunları kimse bilmiyor. İktidar olmazsa bunların hiç biri kendiliğinden gelmez 22 bin çalışan var Altınova'da bunlar Yalova'ya mı kaysaydı. Yapılan bu hizmetlere sahip çıkacağız tabi ki, Biz yaptık Ak Parti yaptı. Belediye Spor Tesislerini de spor toto yapmış, doğrudur destek almak suretiyle yüzde 50 sini onlar yüzde 50 sini biz yaptık. Siz Altınova da herşeyi belediye bütçesi ile yapmaya kalkarsanız Altınova ancak yıllar sonra istediğiniz yerlere gelir. Biz işi hızlandırabilmek için hükümetimiz, devletimiz, milletimiz, işadamlarımız ile elbirliği ile bu hizmetleri yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Tersane yolumuz yapıldı ve bitti. Tersanecilerimize teşekkür ediyorum yolumuzu tersaneciler yaptı ama tersaneler kurulurken verdikleri tahahütün içerisinde olması sebebiyle yapmaları gerekiyordu. Kriz olmuştur o nedenle saygı duyarız ama bunu bizim aleyhimizde kullanamazsınız. Şimdi başlamış devam eden projelerimize geçiyoruz. Yaptıklarımızı Altınova'ya yeteri kadar duyuramadığımızı görüyorum. Bayan spor merkezimizden bayanlarımızın haberinin olmadığını gördüm. Evet 15 yıldır bayan spor merkezimiz var dün bir hanımefendi 'haberim yoktu' diyor. Bu bizim eksiğimiz tabi ki, işi yapıyoruz tanıtımını yapamıyoruz demekki. Altınova Belediyesine 40 dönümlük araziyi ilçemize kazandırdık. Hersek bölgemizi ve Subaşı'yı Altınova sınırlarına kattık evet bunlar boş işler değil, öyle yatarak olmuyor. İş yapmamışlar diye eleştiriyorlar. 

Türkiye'de örneği olmayan 2 dev proje Haziran'da hizmete girecek.
Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi Haziran ayında ilçemizin hizmetine girecek. Türkiye'de örneği olmayan bir projeyi hayata geçiriyoruz. Hükümetimizle birlikte Ak Parti ile birlikte yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Birde bizlere yorulmuşlar diyorlar evet yorgunken bu projeleri yapıyoruz. Burada özellikle bayanlarımız çalışacak. Çiçekçilerimizde çalışan çok sayıda bayan var burası onlara hitap edecek. Altınova ya büyük katkısı olacak. 2018 yılında yaptığımız bazı toplantı ve görüşmelerde dedik ki, 'Altınova'yı 2019 da turizme hazırlıyacağız.' Turizm açısından da büyük katkı sağlayacak bu bölgeye yurdumuzun birçok bölgesinden okullar gelecek, turlar düzenleyecekler. Doğa ile ilgili eğitim alanı olacak aynı zamanda burası. 
Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi Doğa Eğitim Merkezi, asansörlü engelli vatandaşlarımız, yaşlılarımız yada çocuklarımız için Türkiye'da tek asansörlü engelsiz kuş gözlem kulesi. İçerisinde konferans salonu, kafeteryası, kuş gözlem kulesi, kuş tedavi merkezi olan bir proje. Bu inşallah Haziran ayında bitecek. Hayat değil bunlar.
Devam eden bu iki projede Altınova'ya hem turizm katkısı olacak hem öğrencilerimiz, gençlerimiz için eğitim alanı olacak. Bizleri aydınlatacak 2 büyük proje ikiside Türkiye'nin kendi örneğinde ilk projeler. Yorgun kafalarla bunları yapıyoruz." 
Proje tanıtımı büyük bir coşkuyla devam etti. 


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1115 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.