Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan Silpagar, iddialara sert yanıt verdi

Başkan Silpagar, iddialara sert yanıt verdi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 14.03.2019 - 00:38:17 


Çiftlikköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar, iddialara sert yanıt verdi.




 “ÇİFTLİKKÖY’DE ŞANTAJ SİYASETÇİLİĞİ İLE PRİM YAPAMAZSIN”

Başkan Silpagar, “İyi Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Metin Dağ’ın kamuoyu ile paylaşmış olduğu iddialar, seçim öncesi değerli Çiftlikköy halkının gözünde bizleri itibarsızlaştırma operasyonudur. Göreve geldiğimiz günden beri Çiftlikköylü vatandaşlarımıza modern, şeffaf ve odak belediyeciliğin merkezinde hizmet sunduk. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işe imza atmadık.

Şimdi seninle anladığın dilden konuşma zamanı! Sayın Dağ kendini hakim mi, savcı mı, avukat mı zannediyorsun? Çiftlikköy Belediyesi her kamu kurumu gibi yasalara tabidir. Neden savcılığa gitmedin? Elinde ne belge varsa çık açıkla, hodri meydan. “Elimde belge var, gerekirse açıklayabilirim” demek insanların aklıyla dalga geçmektir. Senin yüreğinin yetmediğini biz açıklayalım Metin Dağ.

Olay belediyemizden alacağı olan bir şirketin, kendi alacağını başka bir şirkete devretmesinden ibarettir. Bununla ilgili resmi temlik sözleşmesi Çiftlikköy Belediyemizin Muhasebe Müdürlüğü arşivinde mevcuttur. Ne gayri yasal, ne de siyasi rantla ilgili bir durum söz konusu değildir.

Siyaset kisvesi altında aslı astarı bulunmayan mesnetsiz iddialarla prim yapmaya çalışan Başkan Adayı Dağ’a, Çiftlikköy halkı tıpkı 2014 yılında olduğu gibi 2019’da da gereken cevabı verecektir. Kimse bize aba altından sopa göstermeye kalkışmasın.

Yıllarca bu halka asbestli borulardan su içiren bu zat, Çiftlikköy Belediyesi’nde pis kokular arayacağına kendi çevresine bir baksın. Çiftlikköy halkının nazarında aklanamayacak bir kişi varsa, o da Metin Dağ’dır. 15 yıl boyunca halkımızı çeşitli söylemlerle aldatan bu zat, kirli siyasi oyunlarına kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşlarımızın artık Çiftlikköy’de şantaj siyasetçiliğine prim vermeyeceklerine hep birlikte 1 Nisan sabahı şahit olacağız”  dedi.


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1233 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,56 saniye.