Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ünlem ÜSTEL den 31 Mart açıklaması

Ünlem ÜSTEL den 31 Mart açıklaması
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.03.2019 - 21:05:40 


İyi Parti Kurucu İl Başkanı Ünlem Üstel yaptığı yazılı açıklama ile, 31 Mart yerel seçimlerine giderken Yalova da Millet İttifakının ortak adayı Vefa Salman ı destekleyeceklerini açıkladı.






İyi Parti Kurucu İl Başkanı Ünlem Üstel yaptığı yazılı açıklama da; “31 Mart Yerel Seçimlerine giderken, Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde Siyasi Kurtuluş Mücadelesi kapsamında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, biz İyi partililere; Yalova Belediye Başkanlığı seçiminde Millet İttifakı’nın ortak adayı Vefa Salman Bey’in desteklenmesi görevini vermiştir.

Bu görev ile bizlerden istenen, Yalova Belediyesi için, seçim günü sandık başına geldiğimizde her İYİ Partilinin CHP’li olması, oyunu kullandıktan sonra ise daha da İYİ Partili olacağını bilmesidir.

Ben Ünlem ÜSTEL olarak bu yolda yürürken, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı olmam sıfatı ile kişisel egolarımı bir kenara bırakarak, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olması gerektiğini bir zorunluluk olarak gördüğüm için Cumhuriyet Halk Partisinden Kontenjan Meclis Üyesi Adayı oldum. Yalova halkı var ise bende varım dedim. Bu nedenle, çıktığımız bu yolda ise halkımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız bulunmaktadır.

Siz değerli hemşehrilerim Belediyecilik tecrübe, bilgi ve beceri ister. Bizler sizlerin karşısına Liyakat sahibi adaylar ile çıkıyor ve desteklerinizi bekliyoruz. Birlikte yöneteceğiz ve o partili, bu partili demeden Yalova’ya en İYİ hizmetin gelmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Güveninizi boşa çıkarmayacağımızın bilinmesini istiyor ve söz veriyoruz.

Milletin ittifakı sandıklardan çıktıkça, Millet kazanacak ve Yalova daha İYİ olacak diyerek, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Birlikte İyi olalım, Vefa'yla Kalın…”


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1530 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.