Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan SİLPAGAR dan Teşekkür

Başkan SİLPAGAR dan Teşekkür
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.04.2019 - 20:05:11 


Geçtiğimiz hafta mazbatasını alarak 2019-2024 yılları arasındaki ikinci başkanlık dönemine resmen başlayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy halkına teşekkür etti.





“SİZLER OLDUKÇA BİZE HİÇ BİR YÜK AĞIR DEĞİLDİR”

Başkan Silpagar, “Saygıdeğer Çiftlikköylü hemşerilerim; 2014’te başlayan kutlu yürüyüşümüzü 2019 yılında taçlandırarak bize 2024 yılına kadar Çiftlikköye hizmet etmek için vize veren elleriniz dert görmesin. 2024’e kadar aşkımız, sevdamız, derdimiz Çiftlikköy’e hizmetkâr olmak için aziz Çiftlikköy halkı sayesinde göreve geldik, mazbatamızı aldık, gönlünüze ve yüreğinize sağlık. Her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Çiftlikköy’ün her kesiminden her siyasi partiden, hiçbir ayrım gözetmeksizin bize teveccüh gösterdiniz, bizi daha büyük bir yükün altına koydunuz, rabbim mahcup etmesin, sizlerle birlikte oldukça bize hiçbir yük ağır gelmeyecektir. Allah her birinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

“ÇİFTLİKKÖY ARTIK KABUĞUNU KIRMIŞTIR”

AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatlarına, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kollarına, SKM ekibine, belediye personeline, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerine, sandıklara namusu gibi sahip çıkan müşahitlere teşekkürlerini dile getiren Başkan Silpagar, “Evinden uzakta, uyumadan, yorulmadan, dinlenmeden bize yakışır bir seçim sürecini beraber geçirdik. Elhamdülillah halkımızdan da hak ettiğimiz ilgi ve teveccühü gördük. Duaları, sevgileri ve destekleriyle bize moral ve motivasyon olan bütün hemşerilerime sonsuz saygılarımı sunuyorum. Çiftlikköy artık Yalova’nın adeta bütününe mal olmuş bir merkezdir. Çiftlikköy Yalova’nın gözbebeği, Marmara’nın incisidir. 5 yıllık çalışmalarımız neticesinde Çiftlikköy kabuğunu kırmıştır. İnanıyorum ki bu güzel ekiple önümüzdeki 5 yılda Çiftlikköy Yalova’nın ilham kaynağı olacaktır. Yolumuz uzun, yükümüz mühimdir. Ama ne dedik belediye işi gönül işidir, biz gönüllerden gönüllere her yükün altından başarıyla kalkacağız evelallah. Sevdamız, aşkımız, işimiz gücümüz Çiftlikköy. Biz Çiftlikköy’e sevdalıyız, biz Yalova’ya sevdalıyız. Bu sevda ile yürüdüğümüz yolda hiçbir zorluk bizi yıldıramaz, hiçbir engel bizi yolumuzdan döndüremez.  5 yıldır nasıl ki aşkla, şevkle hizmet ettiysek; önümüzdeki 5 yılda daha büyük aşkla, daha büyük bir sorumlulukla sizlere hizmet etmenin gururunu yaşayacağız. Ve Allah’ın izniyle 2024’te de karşınıza alnımızın akıyla çıkacağız. Rabbim gazamızı mübarek eylesin, bizi mahcup etmesin. Rabbim Çiftlikköy’ümüze ve Yalova’mıza daha nice hizmetleri hep beraber yapmayı nasip etsin diyor, hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Allah’a emanet olun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  ILÇELER

859 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2854 32.3436
  Euro 21.2798 21.4207
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.