Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
   Altinova'daki anketlere gore CHP adayi Yasemin Fazlaca bir adim onde...      Çiftlikkoy'de yapilan anketler sasirtici boyutta: MHP adayi Yasar Boz, anketlerde Ak Parti ve CHP adayinin onunde ...          Çinarcik, Ak Parti ve CHP yarisini izliyor gibi...       Armutlu'da CHP adayının yarıştan çekilmesi şaşkınlık yarattı...         Yalova merkezde ise; Mustafa Tutuk ve Mehmet Gurel arasındaki yarıs ilgiyle izleniyor...       Beldelerde ise; Subaşı bu kez Ak Parti adayı Mustafa Yurt'a yakın gibi....        Taskopru ve Kaytazdere Ak Parti, Esenköy ve Teşvikiye de MHP daha güçlü görünüyor...       Koru'da sürpriz gelişmeler yaşanırken, anketlerde CHP ikinci sırada....      Ak Parti üst düzeyindeki önemli bir ismin Altınova ve Çiftlikköy için yorumu şok etti...! Gazete Marmara da...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Altınova da çilek tadında festival

Altınova da çilek tadında festival
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.08.2019 - 08:27:21 


Altınova Belediyesi Sermayecik Köyü 13. Geleneksel Çilek Festivali, Sermayecik Köyü Mesire Alanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Festivale katılım oldukça yoğun oldu.





Altınova Belediyesi Sermayecik Köyü 13. Geleneksel Çilek Festivali, Sermayecik Köyü Mesire Alanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Festivale katılım oldukça yoğun oldu. 
Altınova Belediyesi Sermayecik Köyü 13. Geleneksel Çilek Festivali’ne katılım bu yıl rekor seviyeye ulaştı. 
YOĞUN KATILIM 
Yalova Valisi muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Yiğit, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Gemalmaz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Genel Meclis üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çiftlikköy eski Belediye Başkanı Metin Dağ, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, MHP Altınova İlçe Başkanı Serkan Dikyar, muhtarlar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 
“ÇİLEKTE BİR NUMARA” 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan festival, Sermayecik Köyü Muhtarı Adem Gençtav’ın selamlama konuşmasıyla devam etti. Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, yaptığı konuşmada Sermayecik Köyü’ndeki köylülerin çalışkanlığına vurgu yaptı. 
Yalova Valisi Muammer Erol ise, Yalova’nın her alan da gelişip ilerlediği gibi tarım alanında da önemi marka değerlere sahip olduğunu söyleyerek Sermayecikli üreticileri kutladı. 
Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, markalaşan Sermayecik Çileğinin Yalova’nın tanıtımına da büyük katkı sağladığını dile getirdi. 
İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ise, köylerin gelişmesine yönelik çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguladı. 
YARIŞMALAR DÜZENLENDİ 
Konuşmaların ardından Çilek Yetiştiriciliği Yarışması gerçekleştirildi. Gıda Tarım Ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün oluşturduğu komisyon, titiz çalışmalardan sonra çilek üreticileri değerlendirildi. Yarışma sonunda dereceye giren yetiştiricilere ödüllerini Vali Erol, Milletvekili Büyükgümüş ve protokol üyeleri tarafından verildi. Çilek üreticiliği yarışmasında birinciliği Ayhan Sert, ikinciliği Hayrettin Özer ve üçüncülüğü Binnur Çiftçi kazandı. 
Çilek Güzellik Yarışmasında ise, yarışmaya katılan tüm çocuklar birinci ilan edildi. Ardından Çilek Yeme Yarışması, Çuval Yarışması, Yumurta Yarışması ve Halat Çekme Yarışması düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. 
Altınova Belediyesi Sermayecik Köyü 13. Çilek Festivali, yemek ve çilek ikramıyla tamamlandı.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Başka Site

 Kategori  SON DAKIKA

737 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu
Yalova Altinova Belediyesi, belediye encumen karariyla belediye hizmet binasi arkasindaki cadde uzerine Elektrikli Arac Sarj &304;stasyonu kurdu....
 
 Takvim
19  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2448 32.3029
  Euro 21.5681 21.7109
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.