Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
   Altinova'daki anketlere gore CHP adayi Yasemin Fazlaca bir adim onde...      Çiftlikkoy'de yapilan anketler sasirtici boyutta: MHP adayi Yasar Boz, anketlerde Ak Parti ve CHP adayinin onunde ...          Çinarcik, Ak Parti ve CHP yarisini izliyor gibi...       Armutlu'da CHP adayının yarıştan çekilmesi şaşkınlık yarattı...         Yalova merkezde ise; Mustafa Tutuk ve Mehmet Gurel arasındaki yarıs ilgiyle izleniyor...       Beldelerde ise; Subaşı bu kez Ak Parti adayı Mustafa Yurt'a yakın gibi....        Taskopru ve Kaytazdere Ak Parti, Esenköy ve Teşvikiye de MHP daha güçlü görünüyor...       Koru'da sürpriz gelişmeler yaşanırken, anketlerde CHP ikinci sırada....      Ak Parti üst düzeyindeki önemli bir ismin Altınova ve Çiftlikköy için yorumu şok etti...! Gazete Marmara da...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Fevziye de Başpehlivan Orhan OKUR oldu

Fevziye de Başpehlivan Orhan OKUR oldu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 17.08.2019 - 21:55:45 


113. Tarihi Fevziye Yağlı Güreşlerinde finalde rakibi Fatih Atlı yı yenen Orhan Okur Başpehlivan oldu. Üçüncülükleri ise; Nedim Gürel ile İsmail Balaban paylaştı.





Yalova’nın en eski organizasyonlarından biri olan Tarihi Altınova Fevziye Yağlı Güreşleri’nin 113’üncüsü kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

OTOMOBİLİNİ ALDI

Altınova Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 113. 113. Tarihi Fevziye Yağlı Güreşleri’nde rakibi Fatih Atlı’yı yenen Orhan Okur Başpehlivan oldu. 3 yıl üst üste Fevziye’de başpehlivan olan Orhan okur, Fevziye Güreşleri Ağası Yalova Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orbay Tuna tarafından otomobil ile ödüllendirildi.

GENİŞ KATILIM

Fevziye Köy Muhtarı Necmi Yüksel ve Fevziye Güreşleri Ağası Orbay Tuna’nın ev sahipliğinde gerçekleşen güreşlere; Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Yalova İl Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Kalyon, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Yeniden Refah Partisi Altınova İlçe Başkanı Cengiz Kalyon, daire amirleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

630 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu
Yalova Altinova Belediyesi, belediye encumen karariyla belediye hizmet binasi arkasindaki cadde uzerine Elektrikli Arac Sarj &304;stasyonu kurdu....
 
 Takvim
19  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2448 32.3029
  Euro 21.5681 21.7109
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,97 saniye.