Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 MHP ve Ak Parti den birliktelik mesajları

MHP ve Ak Parti den birliktelik mesajları
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.12.2021 - 14:05:01 


Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen birliktelik toplantısında MHP ve Ak Partili belediye başkanları, siyasi isimler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir araya geldi.





Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen birliktelik toplantısında MHP ve Ak Partili belediye başkanları, siyasi isimler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri hep birlikte kahvaltı yaptılar.

MHP Yalova İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın da katıldığı kahvaltı programına; MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Çınarcık Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer, İşadamı Nusret Karaalioğlu, siyasi parti temsilciler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, şehit aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Üç sanayi devi ilin ortasında; yeşili, denizi ve doğası olan Türkiye’nin en güzel yörelerinden biri olan Yalova’nın geleceğinin parlak olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Namık Öz, programda yaptığı konuşmada davetlilere şöyle seslendi:

BEŞ ORGANİZE SANAYİ YAPILIYOR

 “Yalova, üç  sanayileşmiş ilin ortasında; yeşili, denizi ve doğası olan Türkiye’nin en güzel yörelerinden bir tanesidir. Her yerde olduğu gibi, Yalova’da da işsizlik var. Ama Yalova’nın çok büyük bir şansı da var. Bu kente 5 tane organize sanayi yapılmakta, bu organize sanayiler, Yalova Üniversitesi ile Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenmektedir. Yalova Üniversitesinin, OSB’lere 3 adet meslek yüksek okuluyla, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise Meslek Liseleriyle desteklenerek, Yalova’nın yarınki işsizlik sorununa çok büyük çare olacağının kanaatindeyim.

Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

SANAYİ YATIRIMLARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

 Partimiz olarak, Yalova’mızın doğasına, çevresine uyumlu sanayi olması için elimizden gelen özeni gösteriyoruz. Bunun yanında, Yalova Allah’ın verdiği nimetler ile dolu bir ildir. Çok önemli bir klimaya ve toprak yapısına sahip ve Yalova da Tarım ve Bakanlığımız tarafından kivi ve aronya ekimi başlatıldı. Kivi üretimi daha önce Subaşı Bölgemizde yapılıyordu. Bakanlığımız tarafından Çınarcık ilçesinin Kocadere köyü de bu bölge içerisine alındı ve şu anda kivi üretiminde herhalde Türkiye’nin %60’ını Yalova üretmektedir. Yine Tarım Bakanlığımız kanalıyla, yeni bir ürün olan aronya için geçtiğimiz günlerde 27 bin adet fidan üreticilerimiz dağıtıldı. Umudumuz şu ki önümüzdeki yıllarda Yalova’yı çok güzel günler bekliyor. Yalova’mızı, ülkemizi ve Türk Dünyası geleceği çok parlaktır, buna inancım tamdır. Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve masa görseli olabilir

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise şöyle hitap etti; “Son günlerde hepimizin malumu ekonomi, dolar birdenbire yükseliyor işte dolar yükseldiği için yağa zam geliyor, tuza zam geliyor, şekere zam geliyor, akaryakıta zam geliyor, dolayısıyla hem ev de kazan kaynatmanın zorluğu, hem de hayat ki yaşam mücadelesinin zorluğu artıyor.

SİVRİ SİNEĞİ BATAKLIKTA KURUTMAK LAZIM

Türkiye etrafında bir sürü olayların cereyan ettiği ve herkesin geçmişten bugüne üzerinde oyunlar oynamaya çalıştığı önemli bir coğrafyada bulunuyor. Hemen sınırlarımızdaki gelişmeleri hep birlikte takip ediyoruz. Öncesinde bunları seyreden sadece kendi sınırları içerisinde mücadele vermeye çalışan bir Türkiye vardı ama Allah’a çok şükür Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’inde buyurduğu gibi ‘Sivrisineği bataklıkta kurutmak lazım’ yani terör bataklığı neresi ise terörü neresi üretiyor ve bize transfer ediyorsa orada kurutmak mantığı ile ve hemen sınırlarımızdaki emperyalist güçlerin üzerimizde oynadığı, bölgemizde oynadığı oyunları bozmak adına Türkiye yeni yeni hamleler geliştiriyor.” 

Bir 12 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 13 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Gazete Marmara'da programı takip eden yerel gazeteler arasındaydı.

Fotoğraflar: Vedat Yılmaz



 




  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

863 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,83 saniye.