Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Kent Konseyi Başkanı KANDEMİR

Kent Konseyi Başkanı KANDEMİR
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.12.2021 - 15:07:03 


Yalova Kent Konseyi 6. Dönem Olağan Kongresi RDKM de gerçekleştirildi. Tek adayın kaldığı seçim açık oylama ile yapıldı. Yapılan oylamada 170 delegenin tamamının oyunu alan Mustafa Kandemir Yalova Kent Konseyi başkanı seçildi.





6. Dönem Kent Konseyi seçimlerinde Mevcut Başkanı İsmail Mutlu ile Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir ile yürütme kuruluna seçilecek 15 üye'nin seçileceği ve toplam 30 adayın katıldığı  kongrede Kent konseyi Başkanı ve yeni yürütme kurul üyeleri de belirlendi.

Kongreye, Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova Belediye Başkan vekili Fatih Şahin ile siyasi parti başkanları, kurum müdürleri ve STK temsilcilerinin katıldığı kongrede başkan adayları kendilerini tanıtan kısa bir konuşma gerçekleştirdiler.

Ardından yapılan ilk tur oylama sonrasında Mustafa Kandemir 170 oyun 114’ünü İsmail Mutlu ise 54’ünü alırken 2 oy ise geçersiz sayıldı. Bu oylama İlk turda gerekli olan bir adayın 134 oy alma kriterini sağlamadığı için 2. Tur oylamaya gidilmesi kararı alındı. Bu esnada söz alan İsmail Mutlu adaylıktan çekildiğini ilan etti. Tek adayın kaldığı seçim açık oylama ile yapıldı. Yapılan oylamada 170 delegenin tamamının oyunu alan Mustafa Kandemir Yalova Kent Konseyi başkanı seçildi.

Sonucun açıklanması sonrasında kürsüye gelen Mustafa Kandemir, “Tüm Genel Kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Artık seçim bitti. Kent konseyine hep birlikte katkı vereceğiz. İsmail Mutlu ile birlikte çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. Ben onun yaptığı hizmetleri bir tık ileriye taşımak adına aday oldum. Kendisinden bu süreçte destek almayı sürdüreceğiz. Buradan çıkan sonuç Yalova’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kent konseyi başkanının belirlenmesinin ardından 30 adayın yarıştığı 15 yönetim kurulu üyesi için seçimlerine geçildi. Yürütme kuluna ise; Volkan Yılmaz, Selahattin Aras, İnanç Kaya, Hasan Sesli, Ali Çolakoğlu, Onay Tuna, Kubilay Özer, Özgür Çavuşoğlu, İdris Durmuş, Lütfü Özgür, Melahat Yalçın, Mehtap Hiçyılmaz, Arzu Demir, Ayhan Polat ve Doğan doğru seçildi. Kent Konseyi seçimlerinin ardından yeni yöneticiler toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

530 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,74 saniye.