Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan TUTUK, basın çalışanlarını konuk etti

Başkan TUTUK, basın çalışanlarını konuk etti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 12.01.2022 - 14:02:15 


Başkan Vekili Mustafa Tutuk, gazeteciler gününe özel basın çalışanlarını yemekte konuk etti. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.






Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Çalışan Gazeteciler Günü manasebetiyle ilde görev yapan basın mensuplarını akşam yemeğinde konuk etti. Sohbet havasında başlayan yemek organizasyonu sonrasında soru-cevap şeklinde gündeme dair açıklamalar yapıldı.

YATIRIMLAR İLE BORÇLANABİLİRİZ
Belediyeyi normal şartlarda asla borçlandırmam ancak; yatırımlar doğrultusunda borçlandırılmasına müsaade ederim. Yeni yatırımlar ve projeler hazırlıyoruz bu çerçevede borçlanacağız.




ESKİ BİNA GENÇLİK MERKEZİ OLACAK
Belediyemiz mülkiyeti olanYalova Ticaret Sanayi Odası’nın eski binasında belirli değişiklikler yaparak gençlerimiz vakit geçirebileceği, güzel bir gençlik merkezi ve kütüphane yapmayı planlıyoruz.

KAT TALEBİ DEĞERLENDİRİLECEK
Vatandaşlardan gelen kat yükseklik talebi yapılan incelemeler göre değerlendiremelere alınacak. Çiftlikköy’de yüksek binalar yükseliyorsa Yalova’da da bunu yapmamız mümkün. Zemin etüd çalışmaları doğrultusunda kat yüksekliği artışları yapacağız.

YENİ KÖPRÜ İLE SATIŞ OFİSİ KALDIRILACAK
Yalova-Çiftlikköy arasında kalan hastane arkasındaki dere ıslah çalışmasının yapılmasını bekliyoruz. Yeni ve modern bir köprü inşaa edeceğiz. Royal Blue inşaatları yanında görüntü kirliliği yapan daha önce yıkım kararı alınan inşaat satış ofisini de oradan kaldıracağız.

FİİLEN KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATTIK
Roman mahallesi olarak bilinen alanda vatandaşlar ile bire bir görüşmeler sağlıyoruz. Dedikodulu haberlere aldırış edilmemesini önemle rica ediyorum. Biz, fiilen kentsel dönüşümü başlattık.

YALOVA IŞIL IŞIL OLDU
Gelen talepleri değerlendirerek İstanbul ve Gazipaşa Caddeleri başta olmak üzere ışıklandırma çalışmalarını tamamladık. Yapılan bu çalışmalar sonrasında her iki cadde modern bir görüntü oluştururken ışıklandırmalar vatandaşlar ve esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı. Ayrıca şehir merkezinde bulunan 26 adet parka elektrik direkleri dikilerek aydınlatmaları gerçekleştirildi.

2 BİN 775 METRE BİSİKLET YOLU
 Vatandaşların bisikletleriyle ve yaya olarak daha güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlamak için toplam 2 bin 775 metre bisiklet ve yaya yolunun bir kısmı tamamlanırken, diğer kalan kısmının ise etap etap tamamlanmasını planlıyoruz.

4 BİN 900 METRE PARKE YOL
Yalova Belediyesi ekipleri şehir merkezinde girilmedik cadde ve sokak bırakmadı. Birçok sokak da yapılan çalışmalarla 4 bin 900 metre yeni parke yol yapıldı. Ayrıca toplam 40 bin 731 M2 Parke yol ve tretuvar tamiratı gerçekleştirilirken, 4 bin 90 metre yeni tretuvar yapıldı.

Program sonrası katılan tüm basın mensuplarına isimlerini özel olarak hazırlanmış kalem takımı hediye edildi.


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

389 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,78 saniye.