Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Vali Muammer EROL un 23 Nisan mesajı

Vali Muammer EROL un 23 Nisan mesajı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.04.2022 - 22:44:04 


Vali Muammer Erol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.





Sevgili Yalovalılar;

Türk milletinin ebediyete kadar hür ve bağımsız yaşama inanç ve iradesinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. yılını, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920, Cumhuriyetimizin banisi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün "Hâkimiyet bilâkaydü şart milletindir” demek suretiyle bağımsızlığımızı ve milli iradenin hakimiyetini dünyaya ilan ettiği tarihtir.

Vatanımızın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği hayati bir dönemde, Türk Milletinin istikbalini tayin etme irade ve inancının bir neticesi olarak 23 Nisan 1920 tarihinde Aziz Milletimiz, birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, vatan toprakları uğruna büyük mücadeleler vererek bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmış, İşgalci ve istilacı düşmanlarımıza karşı bağımsızlık ve hürriyet meşalesini yakmıştır.

Kurulduğu günden bu yana ülkemizin kalkınması, gelişmesi, büyümesi yolunda atılan tüm adımların öncüsü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Milli iradenin tecelligahı ve bağımsızlığımızın sembolü olmuştur.

Sevgili Çocuklar;

Tarihimizde bir dönüm noktası olan 23 Nisan 1920Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş tarihi, 23 Nisan 1929 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak çocuklara armağan edilmesi, Gazi Mustafa ATATÜRK’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

23 Nisan 1920’de bağımsız, müreffeh, aydınlık ve mutlu bir geleceğin adımları atılmıştır. Bugünde sevincimizi tüm dünya çocuklarıyla beraber paylaşmalı kardeşlik ve barış mesajları ile aydınlık bir gelecek çağrısı yapmalıyız.

Kahraman milletimizin evlatları olarak, geleceğimizi temsil eden değerli çocuklarımız, 23 Nisan 1920 ruhunu, birlik ve beraberlikle yoğrulan mücadele azmini çağın gerektirdiği bilgiyle buluşturacak, geçmişten aldığınız güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceksiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Millî Mücadeleye emeği geçmiş tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor, başta Yalovalı çocuklarımız olmak üzere tüm dünya çocuklarının bu müstesna bayramını gönülden tebrik ediyorum.

 


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNDEM

387 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2854 32.3436
  Euro 21.2798 21.4207
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.