Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 15 Temmuz, 6. Yılında Etkinliklerle Anıldı

15 Temmuz, 6. Yılında Etkinliklerle Anıldı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.07.2022 - 11:50:20 


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6.yıl dönümü dolayısıyla, Atatürk Caddesi boyunca Türk bayraklarıyla ve mehteran takımı eşliğinde yapılan çeşitli etkinliklerle anıldı.





15 TEMMUZ, 6. YILINDA ÇİFTLİKKÖY’DE ETKİNLİKLERLE ANILDI

Çiftlikköy’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6.yıldönümü dolayısıyla 23 Nisan Meydanı’nda mehteran gösterisi ile başlayan etkinliklere Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Garnizon Komutan Vekili Mustafa Lekesizgöz ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın yanı sıra ilçe protokolü, gazi ve şehit aileleri, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri, belediye birim müdürleri ve belediye çalışanları, AK Parti İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları ve Çiftlikköylüler yoğun katılım gösterdi.

Atatürk Caddesi boyunca Türk bayraklarıyla ve mehteran takımı eşliğinde yapılan kortej yürüyüşü, sonrasında Mokamp alanında yapılan etkinliklerle devam etti. Mokamp alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okunup dualar edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka seslenişini dev ekranda izlenmesinden sonra Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar yaptığı konuşmada, “15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından 6 yıl geçti. Her yıl olduğu gibi 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü birlikte anıyor, bu karanlık geceyi aydınlatan kahramanlarımızı yad ediyoruz” dedi.

15 TEMMUZ ÇİFTLİKKÖY'DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANILDI (15)

BAŞKAN SİLPAGAR, “ŞEREFLE, ONURLA, GURURLA ANIYORUZ”

Başkan Silpagar, “Tam 6 sene geçti, 15 Temmuz Destanını hep birlikte yazdık. Demokrasi nöbetlerinde omuz omuza saf tuttuk, traktörlerle, araçlarla konvoylar yaptık, Çiftlikköy’de bir olduk, Yalova’da bir olduk, Türkiye’de bir olduk. 15 Temmuz gecesi canıyla aziz vatanımıza sahip çıkan evlatlarımızın adları baki kalacaktır. Onlar şahadet şerbetini içti, biz geride kalanlar uğruna canlar verilen aziz devletimizin, vatanımızın kurtarıcılarını her daim hatırlayacağız, şanlı isimlerini yücelteceğiz, şerefle, onurla, gururla anacağız. 15 Temmuz'u yeni bir direnişin simgesi yapan şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlere Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum” diye konuştu. İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin de konuşmasında ne 15 Temmuz'da ne de hiçbir zaman ülkemize kasteden hainlerin mufavvak olamayacağını dile getirdi. Ardından 15 Temmuz dolayısıyla ilçedeki okullar arasında yapılan şiir, resim, kompozisyon ve mektup yarışmalarında derece alan öğrencilere ödülleri Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Garnizon Komutan Vekili Mustafa Lekesizgöz ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar tarafından takdim edildi.

BAŞKAN SİLPAGAR, İNCİTME ESERİNİ SESLENDİRDİ

Programın devamında Tansu Can ve Erol Çalı’nın sesinde can bulan ‘Bir Saz Bir Söz’ grubunun eserleriyle Çiftlikköylüleri mest etti. Başkan Silpagar da, Abdurrahim Karakoç’un ‘İncitme’ adlı eserini canlı olarak seslendirdi. Programlarının sonunda ‘Bir Saz Bir Söz’ grubuna Kaymakam Ömer Bilgin ve Başkan Silpagar tarafından anı tabağı ve çiçek hediyeleri verildi.  Gecede Mokamp’ta bulunan vatandaşlara dondurma, helva ve çorba ikramlarında da bulunuldu. 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında millete ihanete karşı birlik ruhu aşılayan ve manevi bir güç sağlayan sela sesi, saat 00.13 itibarıyla tüm Türkiye’deki binlerce camiden olduğu gibi, Çiftlikköy’den de yükseldi. Tutulan demokrasi nöbetinin ardından etkinlikler sona erdi.

15 TEMMUZ ÇİFTLİKKÖY'DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANILDI (4)


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

482 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.