Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova da Yatirimlar Giderek Artiyor

Yalova da Yatirimlar Giderek Artiyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.11.2022 - 23:07:15 


Ciftlikkoy de ilcesinde 640 hektar alanda 320 fabrikanin bulunacagi Yalova Makine OSB nin birinci etabinda yer alacak FYT Gruba bagli Duowin markasi ile Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri üretimi yapilacak tesisinin temeli atildi.






Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yatırımına başlanan bir başka fabrika için temel atma töreni yapıldı. Çiftlikköy ilçesinde 640 hektar alanda 320 fabrikanın bulunacağı Yalova Makine OSB'nin birinci etabında yer alacak FYT Gruba bağlı Duowin markasi ile Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri üretimi yapılacak tesisinin temeli atıldı.

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir temel atma töreninde yaptığı konuşmada “ TOOG üretiminde bulunan firma çok yakında Yalova Makina OSB üyesi olacak. TOOG Yalova ya değer katacak.Bizler Yalova Makina OSB olarak, Yeşil OSB sürdürülebilir OSB peojelerimizi hayata geçireceğiz.Yeşil OSB yi nasıl hayata geçirebiliriz bunu Yalova Kamuoyuna göstereceğiz, paylaşacağız." dedi.

Temel atma törenine Vali Muammer Erol, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Tahsin Becan, Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çınarcık belediye Başkanı Numan Soyer, STK ve siyasi parti temsilcileri ve il protokolü hazır bulundu.

Yalova Makine OSB’de üretim tesislerine bir yenisi eklendi. Yalova Makine OSB 1’inci etap alanında bulunan FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum Sanayi Ticaret A.Ş Üretim Tesisinin temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma töreninin açılış konuşmasını FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum Sanayi Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Atağ yaptı.
316169781 10160565513660536 7788330071633122590 n
 
Firmanın 1998 yılında kurulduğunu ve alüminyum cephe kaplama, giydirme işleri üzerine yurt içinde ve yurt dışında projeler yaptığı bilgisini veren Atağ, “FYT firmamızın yeni tesisinin temel atma töreni bizim için gerçeklen çok önemli, kıymetli. Ayrıca yaklaşık 8 yıldır kendi markamız olan Duowin ile de giyotin cam sistemleri üzerine çalışmaya başlamış durumdayız. Temelini attığımız yeni üretim tesisimizde 24 yıllık tecrübemizle özellikle giyotin cam üretim kapasitemizi arttırarak kalite standartlarımızdan ödün vermediğimiz ürünlerimizin üretimini yapmayı hedefliyoruz. Yurt içi ve yurt dışı pazarlardaki satışlarımızı arttırarak ülke ekonomimize ve ihracatımıza da katkı sağlamak istiyoruz. Ayrıca 2800 metrekare alanda inşa edilen yeni tesisimizde yaklaşık 35 personel istihdam etmeyi planlamaktayız. Yalova Makine İhtisas OSB yönetimine, üretim tesisimizin inşasında emeği geçen, geçecek herkese teşekkürü borç biliyorum” dedi.
 
Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir ise, “Önümüzdeki hafta itibariyle hepimizin Milli gururu olan TOGG aracımızın o üretim bantlarını, robotik sistemlerini yapan kuran firma Yalova Makine OSB’mizin bir parçası olacak, yeni üyemiz oluyor. Dolayısıyla önümüzdeki haftadan itibaren TOGG’un çok önemli bir ayağı olduğumuz ve yüksek teknoloji üretimlerinin bir merkezi olduğumuz iddiamızı ve vizyonumuzu hep birlikte Yalova olarak çok daha gür bir sesle söylüyor olacağız. Sürdürülebilir Yeşil OSB, yeşil Yalova’mıza yakışır diyorduk. Çokça tüketildi bu konu ama çoğunlukla farkındalığı geliştirme seviyesinde kalıyor bu işler. Biz bunu aksiyona dönüştürme noktasında adımlarımızı somutlayacağız, somut projeler haline getireceğiz. Bu konuda işin sürdürülebilir Yeşil OSB ile ilişkin olarak strateji belgesi tamamlandı. Bu yılbaşı itibariyle deklare edeceğiz ve somut projelerimizi hayata geçiriyor olacağız" dedi.
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

328 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.