Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Altinova 4. Uluslararasi Resim Sergisi

Altinova 4. Uluslararasi Resim Sergisi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 4.12.2022 - 00:45:00 


Altinova ilcesinde 7 ulkeden 11 yabanci sanatci ile 12 Turk ressamin katildigi 50 eserin yer aldigi Altinova Belediyesi 4. Uluslararasi Resim Sergisi, duzenlenen torenle acildi.



Altınova ilçesinde 7 ülkeden 11 yabancı sanatçı ile 12 Türk ressamın katıldığı 50 eserin yer aldığı Altınova Belediyesi 4. Uluslararası Resim Sergisi, düzenlenen törenle açıldı. Küratörlüğünü İlhan Aydan ve Aygül Okutan’ın yaptığı Altınova Belediyesi 4. Uluslararası Resim Sergisi, Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu’nda gerçekleºtirildi.

Sergi açılıºına AK Parti MKYK üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüº, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Baºkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Baºkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Meclis üyeleri, Altınova İlçe Emniyet Müdürü Halis Kürºat Seçer, Altınova İlçe Müftüsü Ümit Kartal, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova Sosyal yardımlaºma ve Dayanıºma Vakfı Müdürü Ufuk Kocatepe, Altınova Kent Konseyi Baºkanı Ali Yurt ve davetliler katıldı.

İlçede dördüncü resim sergisinin açıldığını söyleyen Altınova Belediye Baºkanı Dr. Metin Oral, “Geçtiğimiz yıllarda hem Yalova hem de Türkiye'den katılan sanatçılarımızla sergiler yapmıºtık. Bu yıl içerinde ikinci uluslararası bir sergini açtık. O yüzden bizim için önemli ve çok kıymetli bir gün. Katkı sağlayan bütün sanatçı arkadaºlara çok teºekkür ediyorum. Özellikle gençlerimize bir rol model olması, kendilerine sanatsal açıdan bir yol çizebilmeleri adına yol göstereceğine inanıyorum” dedi.

Sergi açılıºında konuºan Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, “Altınova her alanda önde, öncü bir ilçe. Sanayisinden, eğitimine, kültüründen sanatına, sporundan tarımına ilerleme kaydediyor. Bu çalıºmaları yerine getiren belediye baºkanımıza teºekkür ediyorum. Biz de ilçemizin geliºimi konusunda elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Altınova’da önemli bir çalıºmaya daha imza atıldığını söyleyen AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Hoyratlaºan dünyamızda; bir takım hasletleri kaybettiğimiz bu dünyada böylesine güzel bir sanat yolculuğuna bizleri çıkardığınız için, bir nefes aldırdığınız için duygu ve düºünce dünyamızı geniºlettiğimiz için sanatçılarımıza çok teºekkür ediyorum. Bu fırsatı sağlayan belediye baºkanımıza çok teºekkür ediyorum. Bu güzel bir sergi için emeğinize sağlık. Sanatçılarımızın yüreğine sağlık. Sizlere teºekkür ediyorum” diye konuºtu.

Bölgede güzel geliºmelerin sağlanması için var güçleriyle çalıºtıklarını ifade eden AK Parti MKYK üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüº, “Altınova’mız çok boyutlu bir geliºim stratejisiyle yoluna devam ediyor. Tarım, sanayi, kültür ve turizm hayatı birbirine engel olmadan tam aksine bir birini besleyerek bu bölgemizin güzelleºmesi için var gücümüzle çalıºıyoruz” dedi.

Kültür, sanat ve turizm alanında da önemli çalıºmalar gerçekleºtirdiklerini söyleyen Milletvekili Büyükgümüº, “Bu dönemde artan çalıºmalarımızla; hem deniz altında yaptığımız arkeolojik keºifler hem de Çobankale’nin 12 aylık kazı programına alınarak çok detaylı bir ºekilde araºtırma yapılmasını sağladık. Bununla beraber Deniz Fenerimizin kültür hazinesi olarak Altınova’mıza kazandırmamız bu dönemin kültür, sanat ve turizm anlamında önemli köºe taºı çalıºmalar arasında yer almaktadır.

Bugün dördüncüsünü tertiplediğimiz bu güzel sergimizde birlikteyiz. Öncelikle bu gibi çalıºmaların her yıl tekrarlanarak devam etmesi çok değerli. Küratörlerimize huzurlarınızda teºekkür ediyorum. Değerli belediye baºkanımıza ve ekibine bu çalıºmayı himaye ettiği için çok teºekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Serginin açılıºının ardından davetliler sanatçıların bir birinden güzel eserlerini yakından görme fırsatı buldu. Serginin hayırlı olmasını dileyen Belediye Baºkanı Dr. Metin Oral, tüm vatandaºları sergiyi gezmeye davet etti.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

312 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
23  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5000 32.5586
  Euro 20.9548 21.0936
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.