Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YALOVA da yeni baskan Osman Kendir

YALOVA da yeni baskan Osman Kendir
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.01.2023 - 20:16:24 


Yalova il Baskanligi 3 ncu Olagan Kongresi RDKM de gerceklestirildi. Osman Kendir ve Talip Bayburtlu nun yaritigi kongrede, Iyi Parti Yalova il baskanligini kazanan isim Osman Kendir oldu.




İYİ PARTİ KONGRESİNDE YENİ BAŞKAN OSMAN KENDİR

İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı 3. Olağan İl Kongresi Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Osman Kendir ve Talip Bayburtlu'nun yarıştığı kongrede il başkanlığını kazanan isim Osman Kendir oldu.


Mavi ve kırmızı listenin yarıştığı kongre de Osman Kendir mavi liste ile yeni il başkanı seçildi. Yoğun katılımın olduğu seçimli genel kurulda Mavi liste ile Osman Kendir 264 oy alırken, Kırmızı liste adayı Talip Bayburtlu ise 200 oy aldı. 3. Olağan Genel Kurulu öncesinde İYİ Parti il binasında il başkanlığına adaylığını açıklayan Erdoğan Yıldız ise seçime katılmadı.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
İki sandıkta toplamda 466 oyun kullanıldığı ve 2 adayın yarıştığı kongrede 2 oy geçersiz oldu. Osman Kendir’in bulunduğu mavi liste 236 oyun kullanıldığı 1. sandıkta 136 oy alırken, Talip Bayburtlu kırmızı liste 99 oy aldı ve 1 oy geçersiz sayıldı. 230 oyun kullanıldığı 2. sandıkta ise mavi liste 128 oy alırken, kırmızı liste 101 oyda kaldı ve 1 oyda geçersiz sayıldı. Sayımın ardından 466 oyun 264’ünü alan Osman Kendir Yalova’nın yeni İYİ Parti İl Başkanı oldu.
 
İYİ Parti Yalova 3. Olağan İl Kongresi asil yönetim kurulu listesi şöyle oluştu:
 
Osman Kendir, Aysegül Alkılınç, Ahmet Bahadır Ilgın, Mustafa Karaca, Hasan Kolcu, Sevil Bilim, Kazım Demirtaş, Elif Mete, Hakan Toraman, Tuncay Yılmaz, Didem Kayıkçı, Adnan Kaşıkçı, Selda Fidan, Savaş Aygül, Kuzey Ilgın, Nurten Anıl, Fahriye Barkın, Köksal Ketenci, Hikmet Akdemir, Erol Duman, Murat Karayavuz, Ayşe Tutar, Osman Serdaroğlu, İhsan Dağdeviren, Mehmet Abdik, Güzin Karabacak, Fettah Çalışkan, Umut Aksoy, Cansu Çok, Ender Aldemir, Mehmet Ali Kaşıkçı, Yaşar Bostan, Hikmet Aslan, Musa Kırkık, Oktay Yılmaz, Zihni Baş, Sipahi Dincer, Hüseyin Ergün isimlerinden oluştu.
 
Disiplin kurulu asil üyeleri: Kadir Pehlivan, Cemil Hopancı, İkram Yaralı, M. Bahattin Aksoy, Gökçen Yalçın, Şerafettin Us, Kibar Çebi, Gülay Yılmaz, Nilgün Erceylan'dan oluşurken, Genel Merkez Üst Kurul asil delegeleri de  Osman Kendir, Halil İbrahim Tokay, Ayşegül Alkılınç, Kaan Şahin Duman'dan oluştu.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

321 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.