Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Altinova Belediyesi Deprem Bolgesinde

Altinova Belediyesi Deprem Bolgesinde
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.02.2023 - 17:31:42 


Hatay da deprem bolgesinde bulunan Altınova Belediyesi ıtfaiye Amirligi ekipleri, enkaz altindan 5 vatandasi sag olarak kurtardi.





Hatay’da deprem bölgesinde bulunan Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri, enkaz altından 5 vatandaşı sağ olarak kurtardı. Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipler, Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Çınarcık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yaptığı ortak çalışma sonunda 5 vatandaşımızı enkaz altından sağ olarak çıkarttı.

Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.Hatay’da deprem bölgesinde bulunan Altınova Belediyesi İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, tüm ekiplerin enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşmak için canla başla çalıştığını ifade etti.Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ekipleri arayarak üstün çalışmalarından dolayı tebrik etti.
İşte O Anlar

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral öncülüğünde oluşturulan 25 kişilik ekip, gerekli araç gereçle donatılarak göreve hazır hale getirildi. Afet Gönüllüleri ve Güzel Yaşam Derneği Başkanı Turhan Palaşoğlu sorumluluğunda oluşturulan arama kurtarma ekibi, Altınova Belediyesi önünden düzenlenen törenle Hatay’a uğurlandı.Arama kurtarma ekibiyle birlikte bir çift kabin araç, malzeme dolu bir dorse, bir kamyonet, bir kırıcı iş makinesi, 2 jeneratör ve bir ayaklı projektör de Hatay’a gönderildi. Ekibe, Altınova Belediye Zabıta Amirliği Personelleri Cenk Güneş ve Kaan Kırak da eşlik etti. Altınova Belediyesi, önceki gün de malzeme dolu bir tır, bir iş makinesi ve bir çift kabin acil kurtarma aracı ile 3 itfaiye personeli ve 2 operatörü deprem bölgesine göndermişti.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

299 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2854 32.3436
  Euro 21.2798 21.4207
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,77 saniye.