Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Altinova, Turkiye de Ilki Gerceklestirdi

Altinova, Turkiye de Ilki Gerceklestirdi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.09.2023 - 09:17:38 


Her Eve Bir Bisiklet, kampanyasi cercevesinde son bisiklet dagitimi programi da yogun katilimla gerceklesti. Baskan Dr. Metin Oral in bizzat katildigi programlarda yaklasik 3 bin bisiklet ilce halkina hediye edildi.




Altınova Belediyesi’nin “Her Eve Bir Bisiklet” kampanyası çerçevesinde son bisiklet dağıtım programı 2 sokakta birden gerçekleşti. Dağıtım programlarıyla, yaklaşık 3 bin bisiklet ilçe halkına hediye edildi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 2019 yılındaki yerel seçim sürecindeki sözlerinden birisi olan Her Haneye Bir Bisiklet Projesi hayata geçirdi. Mahallelerde düzenlenen dağıtım programlarıyla her haneye bir adet bisiklet teslim edildi. Son dağıtım programında konuşan Başkan Oral, programları bitse de başvuramayan kişiler için de yılsonuna kadar dağıtımların yapılacağını söyledi.

Bir 9 kişi, çocuk, bisiklet, scooter, yol ve yazı görseli olabilir 

“Kurallara uyalım”

Oral, Altınova’nın Sokak ve caddelerinde bisikletlerin kullanıldığını görmenin mutluluğunu duyduğunu ifade etti. Araç sürücülerinden bisikletlilere karşı dikkatli olmalarını isteyen Oral, “Hem bisiklet hem de araç sürücülerimizin dikkatli olmalarını istiyoruz. Çünkü Altınova’nın her sokağından, her köşesinden bir bisikletli çıkacakmış gibi hareket etmemiz gerekiyor. Biz ilçe genelinde bisiklet uyarı tabelalarını hızlı bir şekilde yaptırıyoruz. Onları da kısa zaman içerisinde ilçemizin her köşesine asacağız” ifadesini kullandı.

Bir 6 kişi, motorsiklet, bisiklet ve yazı görseli olabilir 

“’Harekette bereket vardır”

Oral, projenin sağlıklı, ekoloji gibi bir çok konuda önem taşıdığına vurgu yaparak şunları kaydetti:“Bundan sonraki süreçte daha sağlıklı bir Altınova için de hep beraber çalışacağız. Ben özellikle bu zorlu dağıtım sürecinde görev alan belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü akşam 10-11’lere kadar bu dağıtım sürdü. Altınova’ya hayırlı olsun diyoruz. Eskilerde bisiklet kültürümüz vardı. Yeniden Altınova’da canlandırıyoruz. Bundan sonraki süreçte caddelerde dolaşan araç sayısını azaltıp hem otopark sorununu çözmüş olacağız hem de bisikleti çoğaltacağız inşallah. ’Haydipedallıyoruz’, ’Harekette bereket vardır’ diyoruz. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz."

Törende daha sonra Oral, hak sahibi vatandaşlara bisikletlerini teslim etti.

Bir 6 kişi, bisiklet, scooter, motorsiklet ve yol görseli olabilir

Vatandaşlar da Başkan Oral’a bisikletler için teşekkür etti.


Bir 5 kişi, çocuk, bisiklet, scooter, sokak, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi, bisiklet, scooter ve yazı görseli olabilir
Bir 9 kişi, bisiklet ve scooter görseli olabilir
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

288 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.