Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova ve ilcelerde protokol bayramlasti

Yalova ve ilcelerde protokol bayramlasti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 17.06.2024 - 10:03:06 


Yalova ve ilcelerinde protokol bayramlasmasi gerceklesti. Yalova Valisi Dr. Hulya Kaya il protokolunu Valilik makaminda kabul ederek hayirli bayramlar diledi.




Yalova ve İlçelerinde protokol bayramlaşması gerçekleşti. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya il protokolünü Valilik makamında kabul ederek hayırlı bayramlar diledi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın makamında gerçekleştirilen bayramlaşmada Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ildeki kurum ve kuruluş müdürlerini kabul ettiler. İl protokolü ile tek tek bayramlaşan Vali Kaya ve beraberindekiler herkese huzurlu bir bayram dileklerinde bulundular.

ÇİFTLİKKÖY İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA

Çiftlikköy’de Kurban Bayramı dolayısıyla 9 günlük idari tatil olması nedeniyle resmi bayramlaşma töreni bayram öncesinde yapıldı. Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda yapılan bayramlaşma törenine Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Sevda Veli’nin yanı sıra belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum amirleri ve belediye birim müdürleri katıldı.

KAYMAKAM BİLGİN’DEN VEDA KONUŞMASI

Bayramlaşma töreninde aynı zamanda veda konuşması da yapan Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, “Kurban Bayramını idrak edeceğiz, şimdiden hepinizin sevdikleriyle ağız tadıyla geçireceği güzel bir bayram diliyorum. Allah kesilmiş ve kesecek olduğunuz kurbanları da kabul etsin. Burada beşinci kurban bayramımı kutluyorum. Nasıl ki insanlar için ölüm mukadderat, bizim gibi memurlar için de tayin mukadderat. Onun için bu son bayramım, bu son bayramda da sizlerle beraber olduğum için aynı havayı teneffüs ettiğim için mutluyum. Hepinize iyi bayramlar, sağlıklı günler diliyorum” şeklinde konuştu. Bayramların dayanışmanın ve birlikteliklerin daha fazla yaşandığı, dostlukların pekiştiği güzel günler olduğunu dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, “Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, hep beraber nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.

ALTINOVA İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA

Altınova ilçcesindeki protokol üyelerinin Kurban Bayramı  bayramlaşması Altınova Kaymakamlık binasında Kaymakam Halil İbrahim Kazar, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca  ve Altınova İlçe Protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine; Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Fırat Zorlu, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, İl Genel Meclis Üyeleri, daire amirleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
 

ÇINARCIK İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA

Çınarcık ilçesinde de Kurban bayramının protokol bayramklaşması Çınarcık Kaymakamlık binasında gerçekleşti. Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ilçe protokolü ile bayramlaştı. 

 
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNDEM

69 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bayramda Yalova sahilleri boyleydi Bayramda Yalova sahilleri boyleydi
Yalova da bayram suresince, alim gucunun giderek dusmesinden dolayi tatil beldelerine gidemeyen vatandaslar, sahillerde ve Akasya Plajinda denize girmeye calisti....

Alim gucu dustu, termos zamani
Kacak insaatlar hizla artiyor Kacak insaatlar hizla artiyor
Her gecen gun ruhsat almadan bina dikenler, mevcut yapilara usulsuz kacak bolumler ekleyenler artarken, yetkililer ise kucuk cezalar yazmakla kaliyor....

Kentsel Donusum Ofisi Karizma ya tasindi
Yalova ve ilcelerde protokol bayramlasti
Bayramda Yalova sahilleri boyleydi
Yalova da Mavi Bayrak Odulu
Alim gucu dustu, termos zamani
 
 Takvim
26  Haziran 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.9015 32.9608
  Euro 20.5831 20.7194
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,60 saniye.