Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Yalova Valiliğinde görevli kadın çalışanları tek tek ziyaret edip çiçek vererek kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak"Bilgisiyle yol gösteren, nezaketi ve kararlılığıyla yarınlarımızı şekillendiren kadınlarımız; güçlü Türkiye idealimizin ve toplumsal vizyonumuzun en kıymetli parçasıdır." dedi.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali Usta " Valiliğimizde görev yapan kadın çalışma arkadaşlarımı yerlerinde ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kendilerine çiçek takdim ettim.Kadınlar; özgün fikirleri, sağduyulu bakış açıları ve hayatın her anına kattıkları estetikle toplumsal ilerlemenin en temel gücüdür. Bilgisiyle yol gösteren, nezaketi ve kararlılığıyla yarınlarımızı şekillendiren kadınlarımız; güçlü Türkiye idealimizin ve toplumsal vizyonumuzun en kıymetli parçasıdır." diyerek şöyle devam etti.
"Hayata kattıkları değer için tüm kadınlarımıza teşekkür ediyor, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.Birlikte mesai yaptığımız tüm kurumlarımızdaki kadın personellerimize emekleri için teşekkür ediyorum.Birlikte mesai yaptığımız tüm kurumlarımızdaki kadın personellerimize emekleri için teşekkür ediyorum".